LoL: Hamarosan csapatot válthat az egyik legnagyobb legenda

LoL: Hamarosan csapatot válthat az egyik legnagyobb legenda

Az MSI-ra nem jutott ki jelenlegi csapatával, talán az LPL negyedik helyezettjével sikerül nemzetközi vizekre eveznie.

2021 decemberében a LoL-világ minden szereplője felkapta a fejét arra a hírre, hogy Jian "Uzi" Zi-Hao visszatér a kompetitív League of Legendshez. A Vayne main legenda a Bilibili Gaming csapatát erősítette az LPL 2022-es tavaszi szezonjában, ahol azonban nem jött ki a lépés számára. A rájátszást ugyan még elcsípték, de a kieséses szakaszban mindössze egyetlen párharcot tudtak megnyerni, mielőtt a Top Esports kiejtette őket. A legfrissebb pletykák szerint eddig tartott Uzi BLG-s karrierje, nyáron már a JD Gaming mezében láthatjátok újra.

Ha tényleg megvalósul Uzi átigazolása, akkor a legnagyobb vesztes Hope lesz. A még mindig csak 21 éves lövész az EDward Gamingben próbálgatta a szárnyait, azonban Viper érkezésével kispadra került. Most egy szezont kapott a JD Gamingnél, ahol Uzi miatt csatlakozhat ismét a cserék társaságához.

Uzi átigazolása mögött olyan feltételek húzódnak, amelyet a JDG meg tud adni a világsztárnak, azonban a BLG nem tudja ezeket meccselni. A következő napokban eldőlhet a játékos sorsa, aki gyakorlatilag szabad kezet kaphat abban, hogy az együttes milyen taktikával próbálja meg kiharcolni legalább a negyedik helyet a régióban, ami már világbajnoksági kijutással jár. Mindenképpen kezeljétek fenntartásokkal a kínai szivárogtatótól érkező híreket, ugyanis a Team WE egykori toposa, 957 szerint semmi sem igaz a fenti állításokból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted tényleg a JDG-ben folytatja Uzi?