Akár kétszer erősebb is lehet a következő generációs AMD videokártya a Radeon 6900 XT-hez képest

Akár kétszer erősebb is lehet a következő generációs AMD videokártya a Radeon 6900 XT-hez képest

Nem gyenge kártyák lennének, ha igazak az értesülések.

Közeledik az RDNA 3-technológia megjelenése, az adatszivárogtatók is egyre több hírrel tudnak szolgálni a közelmúltban. A legújabb információk szerint a vörös csapat legújabb videokártyája nemcsak elődjéhez képest, de a meglévő Nvidia-kártyákhoz képest is jóval erősebb alternatívát tudna kínálni.

A Moore's Law Is Dead értesülései szerint az AMD Radeon RX 7000-szériás videokártyák – melyek már az RDNA 3 Navi 3-mal lennének felszerelve – „akár 90-130%-kal jobb teljesítményre lennének képesek a kép megjelenítését illetően, mint az RX 6900 XT". Abban nem volt egyetértés a YouTuber szerint, hogy ezek a számok pontosan hogyan jöttek ki, így ezt az értesülést még ő is fenntartásokkal kezelte.

Ha viszont igazat mondott, az AMD Radeon RX 7900 XT könnyen a videokártya-piacon kapható legerősebb eszköz lenne, ez pedig az Nvidia terveit is keresztülhúzhatja az RTX 4000-res kártyák kapcsán. Ha pedig minden jól megy, nem is kell sokat várnunk, a YouTuber szerint ugyanis akár még az idei év végén piacra dobhatja a kártyát az AMD.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked milyen videokártyával van felszerelve a számítógéped?