LoL: Megvan Vizicsacsi támogatója, összeállt az új Astralis

LoL: Megvan Vizicsacsi támogatója, összeállt az új Astralis

A "koreai buff" ott lesz a nyáron az Astralis csapatában. 

Bár még a hivatalos bejelentésekre várni kell, de LEC Wooloo informátorai szerint befejeződött az Astralis csapatának újjáépítése. A tavaszi szezont sereghajtóként záró együttes mindössze két játékosát tartotta meg, a mides Dajort és az ADC-t, Kobbet. A felső ösvényre Kiss "Vizicsacsi" Tamás érkezik, aki 2019 után játszhat újra a legrangosabb európai League of Legends bajnokságban, a dzsungeles szerepkört Xerxe foglalja el, támogatóként JeongHoon segítheti minél több győzelemhez a csapatot az LEC 2022-es nyári szezonjában.

JeongHoon, a 22 éves koreai support

Kifejezetten érdekes döntés a vezetőség részéről, hogy egy olyan idézőnek szavazták meg a bizalmat a források szerint, aki viszonylag kevés tapasztalattal rendelkezik, valamint sosem játszott Dél-Koreán kívül. Lee "JeongHoon" Jeong-hoon legnagyobb sikerét az Element Mystic csapatával érte el, akikkel a 3-4. helyen végeztek a koreai másodosztályban, a Challenger Koreában.

2021-ben a Fredit BIRON Challengersben küzdött a playoffért, majd ősszel bekerült az Esports Championships East Asia 2021-re delegált dél-koreai válogatottba. Ezt a tornát megnyerték, miután 3-1-re legyőzték Kínát a döntőben.

Karrierje során 109 alkalommal játszott profi mérkőzést az Astralis új támogatója, ebből 47 alkalommal Thresh, Bard és Leona került a kezei közé. Nem idegenkedik a szokatlan választásoktól sem (Pantheon, Trundle, Amumu), így mindenképpen érdemes lesz figyelni majd rá a következő LEC-szezonban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te hallottál már valaha JeongHoonról az astralisos bejelentés előtt?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.