Ezekkel az új játékokkal játszunk majd májusban

Ezekkel az új játékokkal játszunk majd májusban

Május sem lesz az AAA-kategória csúcsa, de ez nem is baj.

Nem mondhatnánk, hogy április elkényeztetett minket jobbnál jobb új megjelenésekkel. Vadászni kellett  aminőségi és új játékokra, de azért akadt néhány. Május is hasonlóan zajlik majd, a legnagyobb AAA-címek elkerülik a tavasz utolsó hónapját, de azért így is lesz néhány izgalmas megjelenés. Ki is emeltünk most párat nektek, hogy könnyebb legyen megtalálni a kedvenceteket.

Evil Dead: The Game

Jó ideje készül már a klasszikus Evil Dead filmeken alapuló videojáték, most pedig végre célba ér a projekt. A TimeShift, az Armored Warfare és a World War Z mögött álló csapatnak reméljük sikerült átemelni a filmek hangulatát és esszenciáját. A játék május 13-án érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Nintendo Switch-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Vampire: The Masquerade - Swansong

Eredetileg 2020 márciusában kellett volna megjelennie a Vampire: The Masquerade - Bloodlines második részének, ám az azóta is tolódik. Most az van tervben, hogy még idén kiadják a programot, de ez elég bátor becslés. Addig is be kell érnünk a különböző spin-off játékokkal, mint amilyen a Swansong is. Az RPG-elemekkel telepakolt kalandjáték aligha csillapítja majd a Bloodlines 2-re szomjazók étvágyát, de azért reméljük

Sniper Elit 5

Májusban jön a Sniper Elit széria ötödik része is, ami pontosan azt tudja, mint amire számítunk. Világháborús környezet, lopakodás, nagy, nyitott és változatos helyszínek és ami a legfontosabb, lékelés! Ezúttal is őrült lövéseket és még őrültebb kill-camokat ígérnek a fejlesztők, a Sniper Elit széria rajongóinak pedig nem is kell ennél több.

Kao the Kangaroo

Anno a Sony híres volt arról, hogy remek világokat, remek játékokat teremtett a semmiből, melyeket aztán javarészt el is veszítettek A 2000-es évek elején mindneki ismerte még a Kao the Kangaroo szériát, hogy aztán 2005-ben közel 20 éves szünetre vonuljon.

A klasszikus platformer idén kapja meg a modern korhoz méltó darabját, az előzetesek alapján pedig nem lehet majd okunk panaszra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!