Egy hiba miatt nem működött a refund

Egy hiba miatt nem működött a refund

A játékosok azt tapasztalták, hogy nem tudják visszaváltani a kártyáikat.

Egy meglehetősen kellemetlen hibával szembesültek a FIFA játékosok. A rendkívül népszerű Ultimate Team játékmódban a játékosok csapatokat építhetnek, melyhez a futballisták kártyáit gyűjtik össze. A FUT tartalmaz egy piacot, ahol lehet kereskedni a focistákkal.

Az egyik módja ennek, ha egyéni árat állítasz be, amiről más játékosok eldöntik, hogy kifizetik-e. Illetve létezik egy úgynevezett Quick Sell, mely során megadott áron lehet kereskedni. Ez azért jó, mert nem kell a többi játékosra várni, hogy megszabadulj egy kártyától. Itt történt egy hiba, ugyanis a játékosok azt tapasztalták, hogy a március 31-én ily módon eladott kártyáikat nem látják, így nem tudják visszavásárolni sem azt a Quick Sell Recovery opció segítségével. Ugyanis helyes működés mellett, van lehetőség arra, hogy a megbánt eladást visszavond.

Beszámolók szerint az EA támogatás nem volt túl segítőkész, és annyit tanácsoltak, hogy állítsák helyre az eladást az alkalmazásban. Néhányak szerint, olyan is előfordult, hogy a probléma csak a társalkalmazásban lépett fel, a webes alkalmazásban nem.

Az EA természetesen észlelte a hibát, és megkezdte a munkát annak kivizsgálásán és javításán. Hogy ez mikor várható, egyelőre nem közöltek részleteket.

„Sziasztok, köszönjük, hogy megkerestetek minket, és elnézést kérünk a késésért. Már kaptunk jelentéseket erről a problémáról a Quick Sell Recovery Tool-lal kapcsolatban, és jelenleg vizsgáljuk őket. Jelenleg nincs információnk a javítás várható érkezési idejéről."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál a hibával?

  • 0 %
  • 100 %