Kaszát kapott Steve Carell Űrhadosztálya

Kaszát kapott Steve Carell Űrhadosztálya

A Netflix úgy határozott, hogy a harmadik évadot már nem rendeli meg a sorozatból. 

2022. egyelőre egyáltalán nem mondható a Netflix évének, ugyanis a platform fennállása óta először veszített feliratkozókat, köszönhetően az egyre inkább előrenyomuló konkurenciának, illetve a szomszédban zajló háborúnak. Mindemellett érdemes megemlíteni, hogy a becslések alapján nagyjából 100 millió fő nézi úgy a szolgáltató filmjeit és sorozatait, hogy nem fizet egy forintot sem érte, ezért a vezérigazgatói pozíciót betöltő Reed Hastings komoly változásokat lengetett be. 

A szervezeti és tartalmi átalakulás első lépcsőjeként beszüntették a saját gyártású tartalmakat készítő animációs részleget, továbbá több sorozatot is elkaszáltak. Így járt sajnos a Greg Daniels és Steve Carell által jegyzett űrhadosztály is, melyben az utóbbi alakította a főszerepet, a stáb további tagja pedig olyan hírességekből álltak, mint John Malkovich, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang és Lisa Kudrow. A széria alapvetően a Trump-adminisztráció azonos nevű szervezetének paródiája, azonban a második évad már nem tudta hozni Netflix által elvárt számokat. 

A Netflix egyébként több más sorozat folytatását sem rendelte be idén, kaszát kapott például a Michael B. Jordan által terelgetett Szüperhőst nevelek(Raising Dion), a Katee Sackhoff nevével fémjelzett Another Life, a tinivígjáték-dráma Bébicsőszök klubja, továbbá a Joe Hill könyvén alapuló Kulcs a zárját. Ha tippelnünk kéne, a platform további saját gyártású projekteket fog a süllyesztőbe küldeni arra hivatkozva, hogy túlságosan magasak a költségek. Szerintetek melyik szériának van félnivalója? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti néztétek egyébként az Űrhadosztályt?

  • 29 %
  • 43 %
  • 29 %