LoL: Egy valódi legenda csatlakozik a C9-hoz, tajvani mides a TSM-ben

LoL: Egy valódi legenda csatlakozik a C9-hoz, tajvani mides a TSM-ben

Minden szálat megmozgat a TSM csapata, hogy a csúfos szereplés még egyszer ne ismétlődhessen meg idén.

Folyamatosan pörögnek az átigazolási pletykák, amelyeket LEC Wooloo, a League of Legends egyik legnagyobb bennfentes informátora oszt meg a közösségi médiában. Az Upcomer magazin csapatát erősítő srác elárulta, hogy az NA LCS tavaszi negyedikje, a Cloud9 Jensen segítségével szeretne ismét kijutni a Worldsre, a mindössze kilencedik helyet megcsípő Team SoloMid a tajvani LoL-mezőny leghosszabb eredménylistájával büszkélkedhető profija, Maple elé tolt egy szerződést. A hivatalos bejelentésekre még várni kell, azonban Wooloo kifejlesztette már a taktikáját, hogy szinte soha ne vetődjön árnyékra.

C9 Jensen és TSM Maple

Jensen karrierje egészen elképesztő, ugyanis a dán (2019 óta amerikai állampolgár is) srác már 2015 óta a legjobb midesek közé tartozik. A Cloud9-ban lehúzott korábban már három és félévet, majd 2018 novemberében váltott, hogy a Team Liquiddel nyerjen meg mindent régiós szinten. A most 27 éves veterán megjárta már az MSI döntőjét, szerepelt világbajnokság elődöntőjében, nyert NA LCS-t, miközben 580 profi mérkőzést hagyott már a háta mögött. Egy valódi legendáról van szó, akinek érkezésével biztossá vált, hogy Fudge visszatolódik a felső ösvényre.

Maple legalább akkora név a "szakmában", mint Jensen, ugyanis a 24 éves tajvani letett már egy-két dolgot az asztalra. Már 2013-ben kijutott a világbajnokságra, ahol a mindössze 16 éves játékost csak Faker tudta megállítani. Pályafutása során négy alkalommal jutott el az MSI-on elődöntőig, emellett részt vett hat Worldsön is. Elképesztő tapasztalata van, valamint tudja, hogy milyen érzés nyerni, amelyet mi sem bizonyít jobban, hogy 665 profi mérkőzéséből 436 alkalommal ő hagyta el győztesen az Idézők szurdokát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a TSM és a C9 ott lesz a Worldsön?