LoL: Jelentkezz te is a Pierce Tavaszi közösségi kupára!

LoL: Jelentkezz te is a Pierce Tavaszi közösségi kupára!

Díjmentes jelentkezés, fantasztikus nyeremények.

Második alkalommal kerül megrendezésre május 7-én 11 órától a Pierce Tavaszi közösségi kupa. Péntek éjfélig tudtok rá jelentkezni. A kupa teljesen ingyenes, a részvételhez nincs más teendőd csak annyi, hogy a megadott “REGISZTRÁCIÓ” gomb segítségével a lépéseket követve kitöltsd az űrlapot.

A hivatalos versenysorozaton bármilyen játékos részt vehet, aki olyan 30-as szintű, aktív EUNE League of Legends-fiókkal rendelkezik, amely jelenleg nincs felfüggesztve és bármely felhasználója nem áll kitiltás büntetés alatt, és aki betöltötte a 16. életévét. Nincs tehát ranghoz kötve a részvétel, lehetsz akár vas vagy Challenger-játékos is.

Remek nyeremények üthetik a markod játékosként és nézőként is. Ha megnyeritek a kupát, 5 db Steelseries Aerox 3 Snow egeret, 5 db Steelseries QCK+ egérpadot és 5 x 975 RP-t kaptok. A második helyezettek díja 5 db Xtrfy M4 egér és 5 tálca Red Bull energiaital.

De nem csak a díjak miatt érdemes ellátogatni az eseményre. Részesei lehetettek egy jó hangulatú magyar kupának, melynek célja a közösségépítés, akár nézőként, akár versenyzőként veszel részt rajta. Közösen megmérettethetitek magatokat a barátaiddal, egy szervezett, ám a szórakozást előtérbe helyező rendezvényen.

A meccseket az egyéni játékmódban játszák a csapatok és lesz draft-pick is, ahogy az a LoL-versenyeket jellemzi általában. Az összecsapások egy győztes mérkőzésig tartanak.

Regisztrálj, és és érezd jól magad!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Részt veszel az eseményen?

  • 33 %
  • 67 %