Az ASUS Republic of Gamers bejelentette a ROG Masters 2022 magyar selejtezőjét

Az ASUS Republic of Gamers bejelentette a ROG Masters 2022 magyar selejtezőjét

A magyar bajnok az értékes nyeremény mellett megmérkőzhet a régió legjobbjaival, hogy megnyerje a fődíjat!

Ismét itt van egy magyar CS:GO verseny, ezúttal az ASUS Republic of Gamers égisze alatt. A legjobb csapat számára ez egy kitörési lehetőség, ugyanis a magyar selejtező győztese megküzdhet az EAST EMEA-régió kvalifikációs körébe bejutott nemzetközi ellenfelekkel. Nevezni 2022. május 16-áig lehet a torna hivatalos honlapján, gyűjtsétek össze a csapatot még ma!

ASUS Republic of Gamers (ROG) bejelenti a ROG Masters 2022 CS:GO tornát, melyben a magyar játékosok is megmutathatják tehetségüket. „Nagyon jól ismerjük a játékosok energiáját és szenvedélyét, a legnagyobb vágyunk, hogy a legjobb körülmények között és a legmagasabb szinten versenyezzenek. A ROG-nál örömmel kínáljuk elkötelezett játékosainknak a legjobb élményt és lehetőséget, hogy a legmagasabb szinten versenyezzenek a 2016-ban elindított ROG Masters versenyeken.” – mondta Daghistani Péter, aki a ROG brand hazai marketingkommunikációjáért felel. A ROG Masters versenyeknek köszönhetően több ezer csapat és több százezer játékos mutathatta már meg tehetségét. Itt az ideje, hogy új fejezetet indítsunk a ROG Masters 2022 CS:GO tornával, mely 27 országban keresi a legjobbakat.

A játékosok az egy hónapig tartó versenyen a Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) játékban mérhetik össze tudásukat, mely az egyik legnépszerűbb e-sport cím a világon. A magyar csapatok a verseny hivatalos oldalán már regisztrálhatnak a tornára, egészen május 16-ig. A helyi selejtezők május második felében lesznek megtartva, a győztes pedig a nyeremény mellett bejut a régiós tornára, melyet június elején tartanak még nagyobb nyereményalappal és a bajnoknak járó kupával.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!