EU Masters: Indulnak az elődöntők, képernyőn a francia és a lengyel bajnok

EU Masters: Indulnak az elődöntők, képernyőn a francia és a lengyel bajnok

Találkozik egymással az a két csapat, amelyik állva maradt az első kiemeltek közül.

Mindössze néhány napjuk volt pihenni a csapatoknak, ugyanis a mai nap folytatódik az EU Masters 2022-es tavaszi rájátszása. Az első elődöntőben az LDLC OL és az AGO ROGUE játékosai csapnak össze, vagyis a lengyel és a francia bajnok parázs Bo5-ös szériájára készülhettek. Az összecsapás minden eseményét élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán, valamint az Esport1.hu felületén!

LDLC OL vs AGO ROGUE (17:00-tól, Bo5)

A francia óriás ellentmondást nem tűrően "dobta a padlóra le" az X7 Esports csapatát, hiába várták sokan, hogy az NLC első helyezettje megállíthatja Eikáékat. Könyörtelenül kihasználtak az LDLC-sek minden hibát, emellett remekül draftoltak, ennek a kombinációnak meg nem volt más az eredménye, mint a leggyorsabb széria a negyeddöntőben.

Egyetlen nem francia csapatként jutott be az elődöntőkbe az AGO ROGUE, akik remekül olvasták a Bifrost taktikáját. Folyamatosan előnyt tudtak generálni a meccsek korai szakaszában, amelyet nem engedtek ki a kezükből. Az edzői csapatot hatalmas dicséret illeti, de a játékosok is kitettek magukért. Hiába tartozik az Ultraliga győztese a kiemelt csapatok közé, az LDLC OL ellen minimum 120%-ot bele kell adniuk, ha szeretnének ismét a fináléba kerülni. 2020 nyarán egyszer már összejött nekik a tornagyőzelem, most ehhez még két francia csapaton kell átvágniuk magukat.

Ti hány mérkőzéses szériát vártok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat jut tovább: AGO ROGUE vagy LDLC OL?