Koszovó miniszterelnöke meglátogatta a Bad News Eaglest

Koszovó miniszterelnöke meglátogatta a Bad News Eaglest

Albin Kurti miniszterelnök és Daulina Osmani miniszterhelyettes személyesen is gratuláltak az első koszovói csapatnak, akik Majorön játszhatnak.

A Bad News Eagles játékosai az első koszovóiak, akik lejutottak egy Counter-Strike Majorre. Ez hazájukban is hatalmas ünneplésre adott okot, Albin Kurti miniszterelnök is gratulált az eredményeikhez Twitteren. De ezúttal Daulina Osmani miniszterhelyettessel (Kultúra, Fiatalság és Sport Minisztériuma) kiegészülve meg is látogatták a játékosokat a PGL Major Antwerpent megelőző bootcamp során hétfőn.

A látogatás pontos részleteit nem osztották meg a nyilvánossággal, de juanflatro, a BNE egyik játékosa azt nyilatkozta, hogy beszéltek az e-sport jövőjéről is a politikusokkal. Ezen kívül több fotót is megosztottak különböző felületeken, így látható az is, ahogyan a csapat jó hangulatban átad a miniszterelnöknek egy Bad News Eagles mezt.

Kattints a képre a galériáért!

A Bad News Eagles május 9-én kezdi meg szereplését a PGL Major Antwerpenen Belgiumban. Első ellenfelük a török Eternal Fire lesz hétfőn délben a challengers stage során.

Borítókép: sinnopsyy
Képek: juanflatro

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!