A Blizzard bemutatta a új mobiljátékát, a Warcraft Arclight Rumble-t

A Blizzard bemutatta a új mobiljátékát, a Warcraft Arclight Rumble-t

Az ingyenes modellel operáló applikáció előreláthatólag év végén érkezik Android és iOS eszközökre. 

Néhány nappal ezelőtt a Blizzard bejelentette, hogy nagy bejelentéssel készülnek május 3-án és bemutatják új mobiljátékukat, ami a WarCraft világába kalauzolja majd a felhasználókat.  A leleplezés svájci óraműpontossággal érkezett meg tegnap este és kiderült, hogy a stúdió következő alkotása a WarCraft Arclight Rumble címet viseli, a megalkotásához pedig a toronyvédő játékok adták az inspirációt. Természetesen a fejlesztők stílusosan akarták a nagyközönség elé tárni művüket és közzétettek egy igencsak aranyos előzetest, melyben a Hearthstone kocsmájának vendégei mutatják be, mire is számíthatunk. 

Az alkotás alapvetően egy ingyenes piaci modellel rendelkező, stratégiai elemekkel teletűzdelt akciójáték lesz és a feladatunk, hogy a WarCraft világának minifiguráival, azaz Minikkel hódítsuk meg a csatatereket. A szóban forgó figurákból több mint 65 lesz és öt különböző frakcióból, a Hordából, a Szövetségből, a Beastekből, az Élőholtakból, illetve a Blackrock karaktereiből válogathatjuk össze csapatunkat. A franchise híres szereplői is megkapják majd apró változatukat és begyűjthetjük például Jaina Proudmoore-t Maiev Shadowsongot, vagy Grommash Hellscreamet is.  Ha kíváncsiak vagytok a játékmenetre, tekintsétek meg az alábbi videót!

A Blizzard elmondása alapján a PvP mód mellett egy masszív egyjátékos kampánnyal is készülnek, ahol különböző kihívásokat, továbbá Raideket és Dungeonokat is teljesíthetünk, ráadásul kooperatív módban is nekivághatunk a kalandnak. Pontos megjelenési dátumot ugyan még nem árultak el a fejlesztők, a WarCraft Arclight Rumble azonban előreláthatólag még idén megérkezik. A játék bétájára ITT tudtok jelentkezni. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek hogy tetszik egyébként a Blizzard új játéka?

  • 45 %
  • 55 %