Fejlesztőcsapatot cserélt a Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Fejlesztőcsapatot cserélt a Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Ennél többet azonban nem tudhattunk meg.

A játék hivatalos Twitter-profilján jelentette be a Ubisoft, hogy elvette mumbai stúdiójától a Prince of Persia: The Sands of Time remake projektjét, a játékon pedig a továbbiakban a cégóriás montreali stúdiója fog dolgozni.

„Ez egy fontos lépés, a Ubisoft Pune és Ubisoft Mumbai csapatai pedig így megkapják azt az időt, hogy rátaláljanak saját magukra, és ha eljön az ideje, ismét a lehető legjobb játékélményt szállítsák." - áll a közleményben.

A Prince of Persia: The Sands of Time remake változatát még 2020 szeptemberében jelentették meg, eredetileg 2021-ben jelent volna meg, ám először januárról márciusra halasztották el, másodjára pedig már becsült dátumot se kapott a játék. Azóta ezügyben további fejlemény nem született, így a döntés mögött az állhat, hogy a Ubisoft már megelégelte a munkálatok elhúzódását.

A Ubisoft Montreal számára ráadásul nem is ismeretlen a sorozat, a stúdió az eredeti Prince of Persia-trilógiával tette le névjegyét. Arról továbbra se tudunk sajnos, hogy mikor jelenik meg a játék, a döntés viszont egyértelműen jelzi, hogy a Ubisoft nemhogy nem engedte el a projektet, hanem szeretné, ha minél hamarabb befejeződne.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!