EU Masters: Rekklesék ma az elődöntőben bizonyíthatnak

EU Masters: Rekklesék ma az elődöntőben bizonyíthatnak

Ez a párharc lehet az, ami végre tényleg elhozza az izgalmakat a képernyőkre.

A francia bajnokság két gigásza, avagy a Karmine Corp és a Vitality.Bee feszül egymásnak ma 17:00-tól az Idézők szurdokában. A tegnapi sima 3-0-zásával az LDLC OL eldöntötte, hogy garantáltan LFL házi döntőt rendeznek az EU Masters 2022-es tavaszi szezonjában. Az eddig öt darab Bo5-ös szériában egyetlen egy volt, ami legalább négy meccsig tartott, de minden esély adott, hogy végre felzengjen a Silver Scrapes. Rekklesék minden mai mérkőzését a lolesports.com oldalán dropok társaságában, valamint az Esport1.hu oldalán követhetitek élőben, magyar nyelven!

Karmine Corp vs Vitality.Bee (17:00-tól, Bo5)

Az LFL tavaszi szezonjának bronzérmét szerezte meg a Cabochard-113-Saken-Rekkles-Hantera ötös, avagy a Karmine Corp. Kifejezetten erősek voltak a Bo1-es szakaszban, azonban a rájátszásban nem jött ki nekik a lépés. Az EU Mastersen mindössze két mérkőzés volt eddig, ahol nem tudták a saját játékukat ráerőltetni ellenfelükre, így abszolút megérdemelten jutottak el az elődöntőkig. A Unicorns of Love - Sexy Edition elleni negyeddöntőben megmutatták, hogy akkor is képesek megtartani a lélekjelenlétüket, ha esetleg hátrányba kerülnek. 

A Vitality.Bee hasonlóan jó mérleggel rendelkezik, azonban a FNTQ elleni Bo5 alapján lehet aggódni miattuk. Oscarininék folyamatosan büntetni tudták a franciákat a korai szakaszban, akiknek a csapatharcok jelentették a kiutat a gödörből. A négy ex-LEC játékos (Syzgenda, Skeanz, Jeskla, Jactroll) mellett ott van Diplex, aki eddig tökéletesen hozza azt, amit elvárnak tőle. Egységként nagyon rendben van a VITB, de Rekklesék egy más szintet képviselnek, mint a spanyol bajnok. Egy kiélezett, szoros párharcra van kilátás a mai nap, amit mit sem bizonyít jobban, hogy a VITB és a KC 1-1-re végzett egymással az LFL alapszakaszában.

Szerintetek szükség lesz ma ötödik meccsre?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Rekklesék bejutnak a fináléba?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.