Hivatalos: Ismét retteghet Vizicsacsi pörölyétől az LEC

Hivatalos: Ismét retteghet Vizicsacsi pörölyétől az LEC

A legrangosabb európai League of Legends bajnokságban szoríthattok ismét Vizicsacsinak.

Közel egy hónappal ezelőtt érkeztek az első hírek arról, hogy az Astralis csapata WhiteKnight helyére Kiss "Vizicsacsi" Tamást igazolná le. A valaha volt legeredményesebb magyar League of Legends játékos tavasszal a GamersOrigin csapatában már bizonyította, hogy a kisebb kihagyásokkal megtűzdelt elmúlt két év miatt nem rozsdásodtak el az ujjai. Az LFL-rájátszása összejött a GO-nak, azonban ott nem sikerült kiemelkedő eredményt elérni. Minden magyar LoL-rajongó számára örömteli hír érkezett tegnap este, ugyanis nem a GO-ban folytatja Csacsi karrierjét, hanem visszatér a 2022-es nyári szezonban az LEC-be. Az Astralis bejelentette, hogy tényleg igaznak bizonyultak a pletykák, a felső ösvényre érkezik az egyetlen magyar játékos, aki eljutott a LoL legmagasabb szintjeire.

Vizicsacsi és az óriási tapasztalat

Egyértelmű erősítésnek tűnik Csacsi WhiteKnight helyett, ugyanis a magyar srácban minden megvan, ami egy elképesztően tapasztalt, gyenge oldalt előnyben részesítő toposnál elvárható. A hősbázisa megnőtt az elmúlt hónapokban, Solo Queue-ban folyamatosan a Challenger mezőnyben szívta magába a tudást, valamint belekóstolt a legerősebb ERL-ligába. Ha sikerül megtalálni az összhangot az új dzsungelessel (minden bizonnyal Xerxével), akkor elméletben semmi akadálya annak, hogy az Astralis felvegye a versenyt a középmezőnnyel.

Az LEC-sereghajtó veterán, közös múlttal rendelkező idézőkkel próbál meg elmozdulni az utolsó helyről, ami egy LEC-ben sosem könnyű feladat. Az ellenfelek szintén mozgolódnak, a folyamatos játékosmozgásokkal kapcsolatos bejelentések a napokban érkezhetnek. Mivel még nagyjából egy hónap áll rendelkezésre az európai topliga csapatainak a startig, Csacsiéknak minden adott, hogy a rengeteg közös gyakorlás után, összeszokott egységként álljanak ki az első mérkőzésükre. #CSACSICARRY

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Csacsival összejön az Astralisnak a rájátszás?

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.