Csak jövőre jelenik meg a Steam legjobban várt túlélő MMO-ja

Csak jövőre jelenik meg a Steam legjobban várt túlélő MMO-ja

A fejlesztőgárda ezt azzal indokolta, hogy lecserélik a játék motorját.

Közleményben jelentette be a Fntastic fejlesztőgárdája, hogy elhalasztják túlélőjátékuk, a The Day Before megjelenését 2022. június 21-ről 2023-ra. Ezt azzal indokolták, hogy Unreal Engine 5 motorra áll át a játék, a munkálatok pedig sok időt vesznek igénybe.

A posztapokaliptikus Amerikában játszódó The Day Before fejlesztőinek közleménye a rajongók megértését és türelmét kéri és köszöni, valamint reményüket fejezték ki, hogy az Unreal Engine 5-ös motorral még jobb játékélményt tudnak biztosítani.

„Egy még kidolgozottabb motorra való átállás a The Day Before játékélményét még fantasztikusabbá teheti reményeink szerint." - írták a fejlesztők. Ezt igyekeztek egy gameplay videóval is megerősíteni, amely alább megtekinthető.

A The Day Before egy túlélő MMO-játék lesz, amely a pandémia által sújtott Észak-Amerikában játszódik. A játékosnak fegyvereket, lőszert, járművet, valamint különböző erőforrásokat is kell majd keresnie elhagyatott házakban, felhőkarcolókban és bevásárlóközpontokban. Ezen kívül a játékba bekerülne egyfajta crafting rendszer is, a fegyvereinket pedig személyre is tudnánk majd szabni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!