MSI: Van egy csapat, amelyiknek három játékosa már Grandmaster Koreában

MSI: Van egy csapat, amelyiknek három játékosa már Grandmaster Koreában

Kövesd az MSI profikat, hárman már elérték a GM-et.

A világ legjobb League of Legends játékosai és csapatai megérkeztek Dél-Koreába, a 2022-es Mid-Season Invitational helyszínére. Természetesen a városnézés, valamint a jetlag leküzdése után már bele is vetették magukat a profik a scrimekbe és a koreai Solo Queue-ba. Ha szeretnéd követni a menetelését kedvenceidnek, esetleg nagyon magas ELO-s mérkőzésekből tanulnál, akkor mindenképpen látogass el az MSI-bootcamp hivatalos oldalára, ahol minden információt megtalálsz.

Mit kell tudnotok az MSI-bootcampről?

Minden játékos, legyen kezdő vagy csere, kap egy friss, 30-as szintű fiókot. Ennek az új accnak van egy beépített MMR-je, nagyjából Plat 1 - Dia 4 körül, innen indulnak el a szerverhódító útjukra az idézők. Mivel közvetlenül a Riot Gamestől kapják a fiókot, ezért nem kell bajlódniuk a karakterek és a skinek megvásárlásával, mindent feloldanak nekik előre. 

Hiába tartják a koreai szervert a világon a legerősebbnek a kínai szuperszerver mellett, három Evil Geniuses játékos már Grandmaster rangban farmolja a győzelmeket. Az LP-király jelenleg Danny, a 18 éves lövész, aki jelenleg talán az amerikai régió legnagyobb tehetségének tekinthető. Néhány ponttal marad el mögötte jojopyun, akit Kaori követ.

A három játékos összesen 304 mérkőzést játszott le eddig, ebből 188-at nyertek meg. A 61,8%-os győzelmi arány egészen elképesztő úgy, hogy az ellenfelek (valamint természetesen a csapattársak) között rendszeresen felbukkannak az MSI-sztárjai.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted az EG eljut legalább az elődöntőkig az MSI-on?