MSI: Elképesztő hype videóval jelentkezett a G2 Esports

MSI: Elképesztő hype videóval jelentkezett a G2 Esports

Az biztos, hogy a G2, ha nem is nyeri meg az MSI-t, ezzel a videóval smurföltek egy hatalmasat.

Már csak néhányat kell aludni az év első igazán nagy nemzetközi League of Legends versenyéig. A 2022-es Mid-Season Invitational május 10-én, magyar idő szerint 10:00-kor startol el a Saigon Buffalo vs T1 összecsapással. A kedvcsináló videók folyamatosan érkeznek a LoL Esports csatornájára, de ezek nem vehetik fel azzal az elképesztő anyaggal, amit a G2 Esports letett az asztalra.

A rejtett poénok, a kivételes színészi alakítások, Rengar, a maffiózó kacsa és még lehetne sorolni, hogy mitől lett egyszerűen tökéletes a G2 Esports legújabb agymenése. Érdemes kivárni a stáblistát, ugyanis ott is rengeteg humoros beszólás olvasható a LoL-lal, a Riot Gamesszel és az LEC tavaszi szezonjával kapcsolatban. 

Hogy a G2 Esports tényleg megállíthatja-e a T1-t? Ez egy lehetetlennek tűnő feladat, ugyanis Fakerék 20-0-ban zárták az LCK tavaszi szezonját úgy, hogy mindössze 8 alkalommal sikerült bedönteni a Nexusukat. A Gen.G elleni fináléban egyetlen meccset tudtak csak elhozni Chovyék, ami mutatja, hogy nem voltak egy súlycsoportban a felek. Az európai rajongóknak van okuk bizakodni, mert caPsék már megmutatták korábban, hogy bármikor képesek előrántani egy olyan teljesítményt, amivel azon a napon nincs csapat, amelyik felveszi a versenyt. 

A csoportkörökben nem, de a Rumble Stage-ben láthatjátok majd a G2-t a T1 ellen, ehhez mindössze két feltételnek kell csak teljesülnie. Mind a T1-nek, mind a G2-nak tovább kell jutnia a csoportjából.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Bo1-ben meg tudja verni a G2 a T1-t?