LoL: Doublelift és a TSM között ismét fellángolt a vita

LoL: Doublelift és a TSM között ismét fellángolt a vita

Mi lesz a TSM válasza erre?

A TSM és a korábbi LCS-sztárja, Yiliang "Doublelift" Peng közötti vita újra lángra kapott, miután a League of Legends-veterán megosztott egy bizalmas levelet, amelyet 2021 végén kapott a felmondásával kapcsolatban.

A TSM és Doublelift már hónapok óta hadban áll egymással a nyilvánosság előtt.

Az LCS szervezet és a korábbi AD carry 2021 novemberében veszett össze, miután Doublelift zaklatással és bántalmazássaé vádolta a TSM alapítóját, Andy 'Reginald' Dinht.

Azóta a visszavonult LoL-játékos és a csapat között szóváltás alakult ki. A vita azonban újra fellángolt egy új Washington Post cikk nyomán, amely Reginald zárt ajtók mögötti viselkedéséről szól.

Az ellentét fordulatot vett most, ugyanis Doublelift tweetelt egy levelet, amelyet az ELG Law LLP esport jogi cég küldött neki. A "Bizalmas" feliratú levélben Doubleliftet felszólították, hogy hagyja abba a szervezet nyilvános "becsmérlését".

Az ELG Law kifejezetten Doublelift TSM elleni, Twitch-en tett megjegyzéseire hivatkozik: „November 9-én és 10-én [2021-ben] a Twitch livestreamje során Ön a megállapodások helyrehozhatatlan megszegését követte el".

Arra a megszólalásra utalt a cég, amikor Doublelift „undorítónak" nevezte a TSM-et a 2021-es roster botrányaikat követően.

A levélben a Doublelift által is aláírt szerződés négy szakaszát sorolják fel, azzal vádolva őt, hogy bizalmas információkat adott ki. A TSM felbontotta a sztár munkaszerződését is, aki akkoriban streamer volt a csapatnál.

A levél „bizalmas" mivoltja nem riasztotta vissza Doubleliftet, aki hat hónappal a levél kézhezvétele után Twitteren közzétette azt, és még gúnyosan üzent Reginaldnak, hogy küldje el a következőt.

A levélben egyébként az állt, hogy a TSM megvizsgálja a lehetőségeit, beleértve azt is, hogy a Doubleliftnek akár 200 000 dollár kártérítést kell fizetnie a megállapodás megszegéséért.

Eddig nem indult jogi eljárás, de kiváncsian várjuk az eset folytatását. A Washington Post cikkében megjelent vádakra egyébként csak részben reagált Reginald (a TSM alapító-vezérigazgatója), többségében nem kívánta kommentálni őket. A Riot jelenleg vizsgálatot folytat a viselkedésével kapcsolatban.

Mit gondolsz az esetről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jó döntés volt, hogy Bjergsen otthagyta a csapatot?

  • 95 %
  • 5 %