Új kiszivárgott felvételeken láthatjuk a The Last of Us sorozatot

Új kiszivárgott felvételeken láthatjuk a The Last of Us sorozatot

Messze van még 2023 eleje.

Hosszú ideje várunk már arra, hogy a Naughty Dog díjnyertes játéka, a The Last of Us sorozatként is megelevenedjen előttünk. Szerencsére az HBO már gőzerővel dolgozik rajta és bár sokat kell még várnunk rá, az eddigi kiszivárgott képek és videók alapján bizakodóak lehetünk.

Úgy tűnik, hogy a játékhoz méltó feldolgozás készül Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével, ugyanakkor a TV-sorozat jóval több is lehet, mint a videójátékok. Erről tanúskodik legalábbis a legújabb videó, amin a forgatás egyik jelenetét láthatjuk.

A kiszivárgott felvételen feldühödött tömegeket, utcai zavargásokat és alighanem a FEDRA (Federal Disaster Response Agency) fegyveres erőit láthatjuk. A tömegből pedig egyértelműen kihallani a Freedom!" és a F*ck Fedra!" kiáltásokat. Ezek alapján már nem nehéz összerakni a képet.

A FEDRA a karanténzónák kialakítását és azok felügyeletét végezte a játékok világában, a sorozat epdig alighanem arra is kitér majd, hogy mi történt a vírus elszabadulása és az első The Last os Us cselekménye között. Ezt a játékokban sosem láttuk, így most még inkább tűkön ülve várjuk a TV-sorozat premierjét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a The Last os Us játékokat?

  • 58 %
  • 17 %
  • 25 %