EU Masters: Jön a finálé, Rekklesék a francia szupercsapat ellen

EU Masters: Jön a finálé, Rekklesék a francia szupercsapat ellen

A mai nap eldől, hogy melyik LFL-együttest koronázzák meg a második legerősebb európai League of Legends tornán.

Óriási győzelmet aratott a Karmine Corp a Vitality.Bee felett, így Rekklesék ott vannak a fináléban. Mindeközben a másik ágon folytatódott az LDLC OL hatalmas menetelése, egyetlen mérkőzést sem veszítettek el az AGO ROGUE ellen, így veretlenként jutottak el a végső állomáshoz. A két francia gigász rangadójánál jobban várt döntőt elképzelni sem lehetett volna előzetesen, azonban a semleges rajongók számára kisebb csalódásként lehet azt megélni, hogy az LFL-együttesek győzelmeihez a többi régió (spanyolok, németek, NLC stb.) csak asszisztálni tudott. Az EU Masters 2022-es tavaszi döntőjét a lolesports.com oldalán követhetitek magyarul, valamint az Esport1.hu felületén sem maradtok le egyetlen momentumról sem!

LDLC OL vs Karmine Corp (17:00-tól, Bo5)

Egyszer már találkoztak idén Bo5-ös szériában a csapatok, akkor Rekklesékkel feltörölték a Szurdokot. Hiába próbálkozott háromszor Cabochard, Ragner remekül tudott reagálni erre a választásra két Sionnal és egy Malphite-tal. Talán még a top volt a legkiegyenlítettebb ebben a szériában, ami bizakodásra adhat okot a KC-seknek. A szakállas veterán kezében többnyire megvannak azok az eszközök, amellyel mérkőzéseket lehet nyerni, de ehhez kell az is, hogy a csapattársak ne rendezzenek hatalmas futóversenyeket. Rekkles és 113 hajlamos néha teljesen kivonni magát a játékból, inkább erőltetik a PvE-zést, vagyis a farmolást. Sakenre összességében nem lehet panasz, ő minden meccsen próbálkozik a lelket tartani a társakban, de nem minden esetben kap olyan karaktereket, amivel ténylegesen carryzni tud.

Az LDLC OL-nek jelenleg még egyetlen csapat sem tudta megtalálni a gyenge pontját. Eika és Exakick vezetésével gálát rendeznek még a legnagyobb riválisok ellen is, amely nemcsak fizikálisan, de mentálisan is meg tudja törni az ellenfeleket. Idén még nem veszítettek Bo5-ös szériát, sőt összességében mindössze 7 meccset buktak el, miközben 31-et megnyertek. Ha a 15. percben náluk van az aranyelőny, akkor 85,7%-ában bedől az ellenfél Nexusa. Remekül játszanak célpontokra, képesek pillanatok alatt teljesen átrajzolni a taktikát, ha erre van szükség. Egyértelműen ők a széria esélyesei, de Rekklest sosem szabad leírni, mégiscsak egy világbajnoki ezüstérmesről van szó.

Szerintetek hány meccsen dől el a bajnoki cím sorsa?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!