Új kép érkezett a Szerelem és mennydörgés két Thorjáról

Chris Hemsworth mellett Natalie Portman is igencsak kigyúrta magát a mennydörgés istenének szerepéhez. 

A Doctor Strange az őrület multiverzumában mellett a Marvel idei nagy dobása a Thor: Szerelem és mennydörgés lesz, melyben a mennydörgés istene a galaxisban keresi belső békéjét és próbálja megtalálni élete értelmét. A csendes visszavonulásnak azonban véget vet a Christian Bale által alakított Gorr, így Thor régi barátaival és a Galaxis őrzőivel együtt újra kénytelen felvenni a harcot. A film nemrég kapott egy rendkívül izgalmas előzetest, ha lemaradtatok volna róla, fussátok át alábbi cikkünket!

A prominens szereplőgárda mellett a filmben feltűnik Natalie Portman is Jane Fosterként, ezúttal azonban asztrofizika könyvek helyett a Mjölnirt cipeli. Sokaknak fura lehet az éles váltás, pár hete azonban kiderült, hogy a történet szerint a rákban szenvedő karakter Új-Asgardban kereste a gyógyulást, érintkezésbe került azonban a Hela révén széttört kalapács egy darabjával, ami felruházta őt a villámisten erejével, ennek köszönhetően pedig Mighty Thor néven vált ismert szuperhőssé. A színésznő igencsak kipattintotta magát a szerep kedvéért, amiről az Empire magazinban közzétett friss fotó árulkodik igazán. 

A rendezéssel megbízott Taika Waititi egyébként interjút is adott az Empire-nek és amellett, hogy a színésznő humorát és személyiségét dicsérte elárult néhány érdekességet a karakterről is. 

„Nem tudtam, hogy a Mighty Thor történetét fogjuk felhasználni addig, amíg bele nem kezdtem a munkába. Miközben írtam, úgy éreztem, hogy nem lenne jó visszahozni Jane-t ebbe a világba? Senki nem akarja, hogy Natalie ugyan azt a tudományos kutyükkel mászkáló karaktert alakítsa. Miközben Thor repkedett a világegyetemben, ő a földön maradt és szegény csak arra várt, hogy szerelme visszatérjen. Ezt folytatni elég unalmas lenne, ezért őt is be kell vonni a kalandba. "

Natalie Portman, Chris Hemsworth, illetve Christian Bale mellett szerepel majd a filmben Tessa Thompson, Chris Pratt, Jamie Alexander, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillian, Vin Diesel és Bradley Cooper pedig hangját adja Grootnak és Mordálynak. A premier előreláthatólag Július 8. és ha tippelnünk kéne, a Marvel idei legnagyobb sikerét láthatjuk majd. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti szeretitek egyébként a Thor filmeket?

  • 50 %
  • 0 %
  • 50 %