LEC: Egykori világbajnokkal erősíthet nyárra a Team Vitality

LEC: Egykori világbajnokkal erősíthet nyárra a Team Vitality

A jelek szerint változásra készülhetnek a Team Vitality csapat rajongói a hamarosan induló LEC nyári szezonban.

Az LEC csapatai közül eddig csak az Astralis jelentette be, hogy új játékosokkal (Vizicsacsi, Xerxe és JeongHoon) vágnak bele a júniusban induló nyári szezonba. Most itt a következő lehetséges átigazolásról szóló pletyka, amelynek főszereplői a szupercsapatként megbukó Team Vitality, valamint a 2017-es világbajnok SSG egykori dzsungelese.

A Team Vitality, avagy a "szupercsapat projekt" bukása

Jiizuke és Cabochard távozása óta nem volt igazán nagy sztárja a francia együttesnek, ezért 2021 őszén úgy döntött a vezetőség, ideje felkavarni az állóvizet. Megszerezték Carzzyt, Perkzt, Alpharit Selfmade és Labrov mellé, így összeraktak egy valódi sztárokat felsorakoztató, remek eredményekkel büszkélkedő ötöst. Hiába a nevek, a kémia nem volt meg a játékosok között, azonban a rájátszást érő utolsó helyezést sikerült megcsípniük. A playoffban az XL-t ugyan legyőzték 3-2-re, de a G2 Esports feltörölte velük a padlót, így vonultak el a VIT-esek a tavaszi szünetre.

Haru -> Team Vitality, Selfmade ülhet a kispadra?

A legfrissebb információk szerint az EU Mastersen negyeddöntőig jutó, az NLC 2022-es tavaszi szezonjának bajnokcsapatának, az X7 Esportsnak a dzsungelesét próbálják átcsábítani az LEC-be. Haru 2017-ben világbajnoki címet ünnepelhetett a Samsung Galaxy csapatával, igaz a Worldsön egyetlen mérkőzésen bizonyíthatta tehetségét, egyébként Ambition játszott végig. A koreai veterán tapasztalata megkérdőjelezhetetlen, azonban látatlanban lehetetlen megtippelni, hogy többet tud-e hozzátenni a csapat teljesítményéhez, mint a jelenleg még kezdőstátuszban szereplő lengyel. Selfmade egy igazi vezéregyéniség, azonban lehet a VIT-nek nem rá van szüksége, hanem egy, a háttérben inkább megbújó, a csapattársakat maximálisan kiszolgáló Malrang-hasonmásra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted tényleg megszerzi Harut a Team Vitality?