LoL: Mockumentary készül egy kitalált LCS-csapatról, itt a trailer

LoL: Mockumentary készül egy kitalált LCS-csapatról, itt a trailer

Egy kitalált LCS-csapat játssza a főszerepet a sorozatban.

Megérkezett a hivatalos trailere a Playersnek, a Paramount+ égisze alatt készülő mockumentarynek. A Peabody-díjas Tony Yacenda és Dan Perrault által megálmodott, a League of Legends e-sportjáték köré épülő filmben egy fiktív LCS-csapat útját követhetitek az első bajnoki trófea megszerzéséig.

A szívszaggató, megnevettető és drámai elemek keveredése már az American Vandalban is működött, ezúttal azonban a fiatalok körében egy jóval otthonosabb terepen mozognak az események. Az áldokumentumsorozatban olyan ismert figurák tűnnek fel, mint Arrow (Immortals ADC), Miko (CLG Academy egykori elemzője) és Youngbin (Team Liquid egykori cseréje, az akadémiacsapatuk játékosa). Mivel a Riot Games hivatalos áldását adta a projektre, ezért gyakorlatilag minden adott ahhoz, hogy az epizodikus történetről tényleg el lehessen hinni, hogy a valóságban megtörtént eseményeket dolgozza fel. 

Egyelőre tíz részt rendelt be a forgalmazó, de a jó kritikai fogadtatás, valamint a nézői elégedettség képes ezt a számot tovább növelni. A sorozatot a Paramount Pluson követhetitek június 16-ától, azonban ez a szolgáltatás sajnos még nem érhető el Magyarországon. Ha nem bírtok várni, akkor léteznek alternatív megoldások a Players megtekintésére (ezekről itt most több szó ne essék), a P+ hazai bevezetéséig addig az Arcane-nel és Jinxék kalandjainak hamarosan érkező második évadával csillapíthatjátok LoL-os éhségeteket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megnézed majd a Playerst?