MSI: Dupla adag EG-vel vár titeket a második nap

MSI: Dupla adag EG-vel vár titeket a második nap

Egyetlen percre sincs megállás, a mai nap ismét hat mérkőzésen izgulhattok 2022 eddigi legnagyobb League of Legends tornáján.

Fakerék nyitották meg az első napot, a második a 2019-es bajnok és a friss LCS-győztes párharcával kezdődik. A 2022-es Mid-Season Invitational meccsnapjai szünet nélkül követik egymást, így tényleg maximális dózisban kapjátok a legmagasabb szintű LoL-mérkőzéseket. Ahogy tegnap, úgy ma is az összes meccsét élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, továbbá megtaláljátok a streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

PSG Talonnak javítania kell

Hatalmas meglepetésre tükörsima vereséget szenvedett el a PCS bajnoka a RED Canids Kalunga ellen, így 0-1-ről várhatják a folytatást. A mai nap azzal az RNG-vel néznek farkasszemet Hanabiék, akik egyetlen percre sem hagyták levegőhöz jutni a fastPay Wildcats játékosait. Ilyen előjelek mellett kisebb csoda lenne, ha a PSG Talon behúzná ezt a számukra nagyon-nagyon fontos Bo1-et, azonban egy MSI-on tényleg bármi megtörténhet.

MSI 2022 Csoportkörök - Második nap menetrend

10:00 - G2 Esports vs Evil Geniuses

11:00 - Evil Geniuses vs ORDER

12:00 - DetonatioN FocusMe vs Saigon Buffalo

13:00 - Team Aze vs T1

14:00 - fastPay Wildcats vs RED Canids Kalunga

15:00 - Royal Never Give Up vs PSG Talon

Mivel a "C" csoportban csak három együttes van, ezért duplázásra kényszerülnek a csapatok. Tegnap a G2, ma az EG, holnap z ORDER kerül kétszer képernyőre. Ha lemaradnátok az élő közvetítésről, akkor sem kell aggódnotok, ugyanis az esport2tv Twitch csatornán minden meccsnap visszajátszás formájában újra átélhetitek magyar nyelven a küzdelmeket. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted hány meccset húz ma be az EG?