MSI: Kiesés szélére sodródhat több csapat is a mai nap

MSI: Kiesés szélére sodródhat több csapat is a mai nap

Újabb hat mérkőzésen izgulhattok az MSI 2022 csoportköreiben.

Az előző év tapasztalatai alapján négy győzelem már a biztos továbbjutást jelenti a 2022-es Mid-Season Invitational Rumble Stage szakaszába, de ha szerencsésen alakulnak a körülmények akkor három siker is elég lehet. Egyelőre minden a papírforma szerint alakult, ha kizárólag a kiemelt csapatokra koncentráltok, ugyanis sem a T1, sem az RNG, sem a G2 nem talált még olyan ellenfélre, aki képes lehet őket térdre kényszeríteni. A második helyekért azonban óriási a harc, a félidő utolsó meccsnapján rengeteg kérdésre választ kaphattok.

MSI 2022 Csoportkörök - Harmadik nap menetrend

10:00 - ORDER vs G2 Esports

11:00 - G2 Esports vs ORDER

12:00 - PSG Talon vs fastPay Wildcats

13:00 - Royal Never Give Up vs RED Canids Kalunga

14:00 - Saigon Buffalo vs Team Aze

15:00 - T1 vs DetonatioN FocusMe

A legnehezebb helyzetben a PSG Talon, a Team Aze és az ORDER csapatai vannak. A PSG Talon eddig egy nem túl acélos 0-2-t tud felmutatni, amely annak a fényében kellemetlen, hogy tegnap az IW megverte a REDet, így Hanabiékon kívül minden ötösnek van már győzelme. A Team Aze két óriási pofonba szaladt bele, Alonedéknak hatalmas javulásra van szükségük, ha a DFM ellen remeklő SGB-t szeretnék megállítani. Az ORDER legnagyobb gondja, hogy a G2 jelenleg verhetetlennek tűnik, az Evil Geniuses meg összességében egy nagyobb régióban edződött meg a tavaszi szezonban, amely azért érződött a tegnapi odavágójukon.

A T1, a G2 és az RNG gyakorlatilag bebiztosíthatja a továbbjutást a mai nap, ehhez mindössze folytatniuk kell a remek sorozatukat. Ahogy azt már megszokhattátok, az MSI 2022 összes meccsét élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, sőt megtaláljátok a streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Hány győzelemmel zára G2 Esports három meccsnap után?