Hirdetés

MSI: Elvették a pentát? Nesze, itt van egy másik!

A "pingbalhé" sem törte meg az RNG lendületét, ott folytatta a címvédő, ahol tegnap abbahagyta.

Hirdetés

Az MSI 2022 első nagyobb drámáját már a csoportkörök negyedik napján összehozta a sors. A Riot Games eltörölte a Royal Never Give Up összes meccsének eredményét, így a kínai bajnok 0-0-val vágott bele a mai meccsnapba.

Nem lehet megállítani az RNG-t, durrant a GALA pentakill újra

Annak ellenére, hogy egy váratlanul érkezett döntés következtében kellett újrakezdenie a nulláról a címvédőnek a 2022-es Mid-Season Invitationalt, egyáltalán nem érződött rajtuk, hogy megviselte volna őket a három siker eltörlése. Simán átgázoltak Xiaohuék a RED Canids Kalunga és a fastPay Wildcats ötösén, előbbi ellen GALA Kai'Sával összehozta az idei MSI első hivatalos (gyakorlatilag második) pentakilljét.

A nap zárásaként a PSG Talon alaposan megnehezítette az RNG dolgát, de végül egy Baron lopással Wei megalapozta csapata számára az újabb győzelmet. Hanabiék ettől függetlenül nem szomorkodhatnak, elég jó mérleggel várhatják a holnapi folytatást.

MSI 2022 Csoportkörök - Negyedik meccsnap összes eredménye

RED vs PSG (0-1)

RNG vs IW (1-0)

PSG vs IW (1-0)

RNG vs RED (1-0)

RED vs IW (1-0)

RNG vs PSG (1-0)

Mivel az RNG-nek még van három mérkőzése, amelyet mindenképpen le kell játszania, ezért átalakult a holnapi forgatókönyv. Először láthatjátok majd a "C" csoport összes maradék meccsét, majd következnek a lehetséges tiebreakerek, utána jönnek Mingék, akik három Bo1-gyel lezárják az ötödik napját a 2022-es MSI-nak. Az összes meccset élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, sőt megtaláljátok a streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted a PSG vagy az RNG végez a "B" csoport élén?

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • MirelitP 5 napja
  RNG az egész MSI-t is megnyeri pog.
  0 0 Válasz
 • PalFeed 5 napja
  Nem kérdés
  0 0 Válasz
 • roka32 5 napja
  GG Gala. Így kell ezt csinálni
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés