MSI: Zavar a pingben, újra kell játszania a címvédőnek az összes meccsét

MSI: Zavar a pingben, újra kell játszania a címvédőnek az összes meccsét

A jelenleg zajló világversenyen törölték három mérkőzés eredményét.

A League of Legends rajongók figyelme most Busanra szegeződik, ahol az MSI 2022-es világversenyen a legjobbak legjobbjai küzdenek meg a dicsőségért. Sajnos azonban nem alakult minden úgy, ahogy azt a Riot Games eltervezte, az első (remélhetőleg utolsó) "pingbotrány" máris átírta a forgatókönyvet.

Alex Francois közleményéből kiderül, hogy a szakemberek megvizsgálták a célként kitűzött pinget, valamint azt a pinget, amit ténylegesen tapasztaltak a játékosok a busani e-sportarénában. Miután megállapították, hogy tényleg nem működnek úgy a dolgok, ahogy azt ők eltervezték, azonnal cselekedtek a technikusok. Az átlagos késleltetést lecsökkentették, így zavartalanul folyhatnak tovább az események a "B" csoport együtteseinek főszereplésével.

A vizsgálat eredménye azt is megmutatta a riotosoknak, hogy kifejezetten azok a csapatok voltak érintettek a pinggel kapcsolatos anomáliákban, amelyek Busanból játszották a meccseiket. Ennek következtében a Royal Never Give Up csapatának minden eddigi eredményét törölték, ugyanis a kínai együttes az egyetlen a mezőnyben, amelyik a saját gaming házából, azaz Kínából csatlakozik be a küzdelmekbe. A pótmérkőzéseket május 14-én szombaton, valamint május 15-én vasárnap bonyolítják le, az adott napokra kitűzött, eredeti menetrendben szereplő összecsapások és a lehetséges tiebreakerek után.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted az RNG hány meccset nyer meg az újrajátszottakból?