LoL: Kiszivárogtak Bel'Veth képességei!

A League of Legends legújabb hőse minden bizonnyal a dzsungelben érzi majd magát a legjobban.

Nem maradt sokáig titok, milyen képességekkel rendelkezik a következő hős, aki érkezni fog a játékba. Bel'Vethről van szó, az Üresség uralkodójáról. Idáig sok információt nem árult el a Riot róla, a legutóbbi Champion Roadmap során mindössze a nevét tudtuk meg, valamint kiszivárgott róla egy rövid gameplay, amin az látszott, hogy egy rája-szerű lény lesz.

A legutóbbi hős aki belépett az Idézők Szurdokába, az Renata Glasc volt két hónapja. Ő több új, egyedi képességgel rendelkezik, így a rajongók nagyon várják, vajon az uralkodónő is hasonlóan különleges lesz-e. Erre nem kell tovább várniuk, ugyanis kiszivárogtak Bel'Veth lehetéges képességei (ez még nem hivatalos, a Riot nem erősítette meg).

Passzív - Halál levendulában

Minden ellenség, beleértve a hősöket, campeket, epikus szörnyeket és super-minionokat, droppolnak valamit, amikor meghalnak. A császárnő összegyűjtheti ezeket, hogy halmozza a passzívját, amely a jelzők száma alapján rajokat alkot. Továbbá a passzív a dzsungel campek ellen is lifestealt is biztosít Bel'Vethnek. Ha megtámad egy tornyot vagy epikus szörnyet, a raj támadásba lendül, gyógyítva őt és sebezve az ellenséget, így felemésztve az összes stacket.

Q - Void Surge

Passzív: Bel'Vethnek van egy "nyílvesszője", amely átlósan keresztezi.
Aktív: Bel'Veth dashel, sebzést okozva és lelassítva az ellenséget.

Amikor a császárnő a nyíl irányával megegyezően dashel és sebzést okoz egy hősnek vagy epikus szörnynek, a képesség töltési ideje nullázódik, és újra el lehet sütni. Kisebb szörnyek vagy minionok ellen használva a képesség töltési idejének 40 százalékával csökken. A Void Surge aktiválja a passzív képességét, amikor az Endless Banquet közben (ulti) ellenségeken való áthaladásra használja.

W - Above and Below

Bel'Veth rövid időre a föld alá merül, ezáltal mozgási sebességet nyer, és át tud haladni a falakon. Ezután előbukkan, sebzést okozva, fellökve és rövid ideig elkábítva minden ellenfelet egy kis területen. Amíg a császárnő az Above and Below-t használja, miközben a Végtelen bankettben van, célozhatatlanná válik.

E - Royal Maelstrom

Bel'Veth elkezd megidézni egy örvényt, ami lassítja a mozgását, és elkezd magához húzni minden ellenfelet. Minden másodpercben, amikor az örvényben állnak, az sebzést okoz nekik. Az E használata közben a császárnő kevesebb sebzést szenved el, és a kapott sebzés egy bizonyos százalékát a támadóknak okozott sebzéssé alakítja át. A Royal Maelstrom használata során, miközben ultizik, a varázslat végén egy robbanást okoz, továbbá a képesség egy része true damage-t okoz.

R - Endless Banquet

A császárnő ultija buffolja a képességeit és néhány másodpercre a valódi alakjává alakul át. Ez az időtartam harc közben meghosszabbítható. Az Endless Banquet használata közben Bel'Veth HP-t, mágiaellenállást, páncélt és sebzést nyer. Amíg valódi alakjában van, Bel'Veth az életereje egy bizonyos százalékával gyógyul az összegyűjtött passzív stackek alapján. A jelzőket halszerű szörnyek rajának megidézésére használhatja, amelyek a közelben lévő ellenséges hősökre támadnak. A raj rövid idő után meghal, de az ellenfelek megölésével meghosszabbítható az időtartama.

Ez alapján úgy tűnik, újabb hibrid hős érkezik majd, akin működhetnek az AD-s és AP-s tárgyak is. A passzívja némiképp hasonlít Sennáéhoz, az E képessége pedig a Tüskevért elemeire emlékeztet.

Várjátok Bel'Vethet? Mit gondoltok a képességeiről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod már Bel'Vethet?

  • 26 %
  • 5 %
  • 21 %
  • 49 %