FIFA: A Liverpool FC is betör az e-sport piacra

FIFA: A Liverpool FC is betör az e-sport piacra

A részvételhez fiókot kell létrehozni a Rival weboldalán.

A Bajnokok Ligája-döntős Liverpool F.C. bejelentette, hogy a Rival nevű platformmal együttműködve elindította az LFC Gaminget, amely a FIFA és más játékok versenyein keresztül teremt kapcsolatot a szurkolókkal.

Az anfieldi klub a világ egyik legnépszerűbb klubja, amelynek szurkolótábora az egyik legnagyobb a világon, és így szeretnének még közelebb kerülni a rajongókhoz.

A Liverpool FC bemutatja az LFC Gaminget

A május 11-én bejelentett LFC Gaming lehetőséget kínál a szurkolóknak, hogy a népszerű angol klub égisze alatt versenyezzenek a FIFA versenyein.

Az LFC Gaming versenyei már május 13-án elkezdődtek, és a részvételhez a játékosoknak fiókot kell létrehozniuk a Rival weboldalán, és rendelkezniük kell LFC felhasználóval.

Egyelőre a FIFA az egyetlen játék, amelyhez az LFC Gaming versenyeket szervez, de a jövőben minden bizonnyal olyan játékok is elérhetővé válnak, mint a Call of Duty és az Apex Legends.

Változás

Az általunk ismert FIFA jövőre megváltozik, mivel a FIFA és az EA szétválnak, így a sorozat neve a továbbiakban EA SPORTS FC lesz. Idén még a FIFA 23 ősszel megjelenik, de ez lesz az utolsó együttműködés a két szervezet között.

Mivel a videojátékok egyre nagyobb teret hódítanak a a világon, egyre többen versenyeznek különböző játékokban, várható, hogy egyre több tradicionális klub is megpróbál betörni ebbe a világba, ahogy például a Schalke vagy a PSG is tette, de Magyarországon is egyre több példa van erre (MTK, Honvéd stb.).

Te szoktál szervezett versenyeken részt venni valamilyen videojátékban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Kinek szurkolsz a Bajnokok Ligája döntőjében?

  • 50 %
  • 50 %