MSI: Kilenc meccs a mai nap, készüljetek a maratonra!

MSI: Kilenc meccs a mai nap, készüljetek a maratonra!

Legalább kilenc meccsen biztosan izgulhattok az MSI mai magyar közvetítésén.

A Riot Games hivatalos döntése miatt az RNG hiába játszott le és nyert meg hat mérkőzést meg a 2022-es Mid-Season Invitational csoportköreiben, csak a tegnapi eredmények számítanak. Ezért átalakult a mai menetrend, amely egyszerre zárja le a "C" csoportot, valamint a "B" csoportot, igaz utóbbiban a lehetséges tiebreakereket vasárnapra halasztották. 

CaPs, Inspired és az eddig nyeretlen ausztrálok

A mindössze három csapatot felsorakoztató "C" jelzésű groupban eddig minden a papírforma szerint alakult. Az LEC-bajnok G2 Esports sima 4-0-val vezeti a triót, majd következik az Evil Geniuses, amely kétszer legyőzte az ORDERt. A mai nap összesen hat Bo1-et rendeznek a három együttes főszereplésével, de hatalmas meglepetés lenne, ha nem a G2 és az EG jutna tovább. Az ORDER nagyjából a Team Aze-zel és a fastPay Wildcatsszel tehető egy szintre, ami mutatja, hogy a kisebb régiók egyszerűen nem tudnak labdába rúgni az igazi "nagy" csapatok ellen.

MSI 2022 Csoportkörök - Ötödik nap menetrend

08:00 - EG vs G2

09:00 - EG vs ORD

10:00 - G2 vs ORD

11:00 - G2 vs EG

12:00 - ORD vs EG

13:00 - ORD vs G2

14:00 - IW vs RNG

15:00 - RNG vs PSG

16:00 - RNG vs RED

Ahogy láthatjátok, a kínai bajnok a "C" csoport küzdelmei után kerül képernyőre három alkalommal, így egy maratoni meccsnapon izgulhattok kedvenceitekért. Az összes meccset élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, sőt megtaláljátok a streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!