LoL: Tovább gyűrűzik a TSM-CEO körüli botrány

Nagy bajban lehet Reginald.

A TSM alapító-vezérigazgató Andy „Reginald" Dinh ellen vizsgálatot folytat a Riot, ugyanis a vádak szerint felvételek bizonyítják, hogy zaklatta, és a megalázta a szervezet alkalmazottait. Több tucat alkalommal volt kamera jelen az esetnél, ám Reginaldot ez sem riasztotta vissza a mérgező viselkedéstől. A Riot Games kikérdezett olyan bennfenteseket, korábbi játékosokat és alkalmazottakat, akik tudhattak róla, vagy átélhettek zaklatást.

„Nem tudom, honnan veszik az emberek, hogy bántalmazó vagyok" - mondta Reginald. Amikor kiabálok a játékosaimmal, miközben a csapat médiacsapatának felvételei készülnek, pusztán próbálom őket úgy motiválni, ahogy én is szeretném, ha motiválnának: megállás nélküli, személyes kritikával. Ennyire rossz ez? Helytelen, ha kutyáknak nevezem az alkalmazottaimat, kiabálok velük, majd a Twitteren közzéteszem a rólam készült felvételt, ahogy kiabálok velük? Azt hiszem, egyszerűen nem tudjátok, hogyan működik ez az iparág."

Reginald tovább védte igazát, hivatkozva sikeres csapattulajdonosként szerzett tekintélyére, egy olyan pozícióra, amelyet állítása szerint kemény munkával",  az éles eszével" és szerencsével, mint aki az első csapatok egyikét alapította", érdemelt ki.

Az alkalmazottak azonban úgy tűnik, nincsenek elragadtatva ettől a bánásmódtól, és többen felszólaltak ellene, köztük a csapat egykori sztárja, Doublelift is. De más csapattagok sem fogalmaztak meg jó véleményt róla.

Igen, ő egy igazi p*cs" - mondta a TSM marketingmenedzsere, Allie Hahe. Gondoltam, hogy egy ponton majd szólni fog, hogy ne posztoljunk ilyeneket, de szerintem lehet, hogy büszke rá. Azt hiszem, talán még be is indul tőle."

Nem tudni, mi lesz ennek a botránynak a vége, de az biztos, hogy Reginald megítélésének semmiképp sem tett jót az eset, és a sokat vesztett a franchise is. Amíg Dinh a főnök, biztosan nehezebb lesz a jó szakembereket és játékosokat odacsábítani.

Ez cikk csak egy szatíra, a korábbiaktól eltérően nem történt meg, csak egy fikció, amelynek célja, hogy megmutassa, milyen légkör uralkodik a szervezeten belül. Az erős szóhasználat ellenére a történtek ismeretének fényében még hihető is lenne. Az valóban tény, hogy több dolgozó is felszólalt Dinh ellen, például Doublelift is, és a Riot is vizsgálatot folytat a TSM ellen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jó döntés volt, hogy Bjergsen otthagyta a csapatot?

  • 95 %
  • 5 %