Hirdetés

Változik a World of Tanks szuperteszt programja

Az ukrán háború hatalmas gyakorolt a World of Tanks-re.

Hirdetés

A Wargaming teljesen kivonult Oroszországból, így az orosz szerverek felügyeletét egy másik cégre bízta, továbbá lehetővé tette az ukrán játékosoknak, hogy áthozhassák profiljukat az európai szerverekre. A szuperteszt programra is hatalmas hatást gyakorolt az ukrán háború. A jelenlegi helyzetre való tekintettel a Wargaming úgy döntött, hogy szuperteszt programját az európai szerverre hozza át.

Épp ezért egyáltalán nem kell meglepődni azon, ha az elkövetkezendő hetekben olyan tankokkal és játékosokkal találkoztok, akiknek olyan tankjaik vannak, amik egy átlagos World of Tanks felhasználóinak még nincsenek. Ti mit gondoltok a Wargaming döntéséről a szuperteszt programmal kapcsolatban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • Nemerdekes 5 napja
    Mit? Személyszerint nem nem vagyok elragadtatva. Így minden hulladék itt landol nálunk az EU szerveren, legyen az tank játékos, WG agymenés, unfer MM, játék hibák (amik soha vagy félév után HA javítanak). Köszönjük a polkorrektségnek, greta thungberg-nek, a lojálista liberál unikornisnak, és van 1 érzésem ez a hozzászólás sem lesz fent sokáig. Az okát tudja mindenki, de legalább tudja hol tart ma a világ
    0 0 Válasz
  • nyisa70 4 napja
    Az ukránokat kéne eltakarítani az amcsikkal együtt. Az Amerikaiak minden hova be akarják fészkelni magukat az a kutyát nem érdekli, de most az Oroszok ki állnak az igazukért az már bassza a csőrit a NATONAK az EUNAK de főleg az AMCSIKNAK.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés