Vészjósló hírek érkeztek a Legendás állatok filmek folytatásával kapcsolatban

Vészjósló hírek érkeztek a Legendás állatok filmek folytatásával kapcsolatban

A vegyes fogadtatás és a gyenge bevétel mellett most úgy tűnik,  a film rendezője is más felé kacsingat. 

A Harry Potter filmek spin-offjának számító Legendás állatok: Dumbledore titkai igencsak megosztotta a közönséget és a kasszáknál sem teljesített feltétlenül jól, ugyanis a 200 millió dolláros gyártási költséghez képest csupán 366 millió dollárt kapart össze világszinten. A franchise hanyatlásának több oka is van, először is kivágták Johnny Deppet Grindelwald szerepéből, utána a Credence Barebone-t alakító Ezra Miller botrányos viselkedése miatt került pejoratív értelemben a sajtó fókuszába, illetve J.K. Rowling írónő neve sem cseng már olyan jól manapság az LGBTQ közösséget érintő megjegyzései miatt. 

A Legendás állatokat eredetileg 5 részesre tervezte a Warner, Bros. stúdió. azonban pár hónapja már azt pletykák, hogy csak abban az esetben adnak zöld utat a folytatásnak, ha a Dumbledore titkai jól teljesít a kasszáknál. Jelen állás szerint a projekt jövőjét sötét felhők árnyékolják be, továbbá a Deadline exkluzív riportja szerint a filmeket rendező David Yates új munka után nézett és ő dirigálja majd az Emily Blunt főszereplésével készülő Pain Hustlerst. A forgatást már előreláthatólag nyáron elkezdik, a történet pedig egy gimnáziumot otthagyó karakterről fog szólni, aki egy gyógyszercéghez kerül, idővel azonban rájön, hogy munkaadója törtvénytelen eszközöket alkalmaz. 

Yates karrierje egyébként két film, a Tichborne Claimanton és a Tarzan Legendáján kívül csak is kizárólag a Harry Potter filmek körül zajlott, így nem feltétlenül bíztató a franchsie számára, hogy más stúdióhoz igazolt. Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy nem készülhet el a széria negyedik darabja, az esélyek azonban rohamosan csökkennek. Ti mit gondoltok, a Warner lefújja a folytatásokat? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!