MSI: Legalább tripla adag Faker vár rátok ma

MSI: Legalább tripla adag Faker vár rátok ma

Óriási a versenyfutás a T1 mögött az "A" csoportban.

Az egyetlen percig sem volt kérdés, hogy a 2022-es Mid-Season Invitational egyik legnagyobb esélye az idei évben még párharcot sem veszítő (!) T1. Faker és csapata egészen hihetetlen szériát tudhatnak maguk mögött, amelyet eszük ágában sincs megszakítani. A világverseny hatodik mérkőzésnapján három alkalommal kerülnek legalább képernyőre az LCK frissen megkoronázott bajnokai, de az igazán nagy harcokat majd a DetonatioN FocusMe és a Saigon Buffalo összecsapásain keressétek.

Az első hely gyakorlatilag eldőlt, de egy második továbbjutóra még szükség van

A "B" kvartettben a Royal Never Give Up, a "C" csoportban a G2 Esports zárt veretlenül, így most a T1-on a sor, hogy hozzák a kötelező 6-0-t. Bár Faker neve még mindig az, amely leülteti a LoL rajongóit a T1 meccsek elé, azért Zeus, Oner, Gumayusi és Keria sem számít már kis névnek a szakmában. A koreai sztárcsapat jelenleg megfoghatatlannak tűnik, ezért az ellenfeleknek egymás között kell lejátszaniuk a továbbjutást.

A T1 mellett a DetonatioN FocusMe és a Saigon Buffalo tudott eddig győzelmet szerezni a csoportban, így jó eséllyel közöttük dőlhet majd el, hogy ki ér oda közvetlenül Fakerék mögé. A vietnami ezüstérmes Shogun vezetésével egyszer már legyőzte Yutaponékat, így lépéselőnyből várhatják a mai Bo1-eket.

MSI 2022 Csoportkörök - Hatodik nap menetrend

08:00 - Team Aze vs Saigon Buffalo

09:00 - DetonatioN FocusMe vs T1

10:00 - Saigon Buffalo vs DetonatioN FocusMe

11:00 - T1 vs Team Aze

12:00 - DetonatioN FocusMe vs Team Aze

13:00 - Saigon Buffalo vs T1

A Démon Király és a többiek összes mérkőzését élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, sőt megtaláljátok a streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat jut tovább a T1 mellett a Rumble Stage-be?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.