Fleav megunta, őrült teljesítménnyel lőtte be csapatát a CEE Champions rájátszásába

Fleav megunta, őrült teljesítménnyel lőtte be csapatát a CEE Champions rájátszásába

A Budapest Five már biztosan a legjobb 16 közé jutott.

2022-ben is visszatér a CEE Champions CS:GO-versenye, a közép- és kelet-európai feltörekvő csapatokat tömörítő torna, ami profi körülmények között, magas díjazás mellett ad lehetőséget a fejlődésre. Magyarország is részese ennek a versenynek, idén 2 fix spotunk van a mezőnyben, ám erre a két spotra jóval több csapat jelentkezett.

A nyílt magyar kvalikból aztán az ONYX és a Budapest Five jutott be a csoportkörökbe, azon belül is az A- és az E-csoportokba. A múlthéten a Magyar E-sport TV csapata élőben követte mindkét csoportot és bár nem lehetnek maradéktalanul elégedettek a szurkolók, lesz magyar a rájátszásban! Az A-csoport sajnos nem sok sikert hozott. Az ONYX egyszerűen rossz formában volt, Bo1-ben pedig a papíron gyengébb csapatoktól is kikaptak. Vertigo és Mirage sem hozott szerencsét a csapatnak, nem úgy a BP5-nak!

Az E-csoportban két magyar Mirage-t láttunk, mindkettőn kimagasló győzelmekkel. Két ellenfelük összesen nem hozott annyi kört, ami elég volna egyetlen győzelemre!

Különösen fleav volt megvadulva, aki egyik meccset sem bízta a véletlenre, ami csak a csövön kifért azt mind a MONAD és az allStars játékosaira zúdította. Két gyors és rövid pálya alatt 47-et pakolt, összesített 2,04-es K/D-vel és 104,6-os ADR-rel zárt. Ez bőven elég is volt ahhoz, hogy a nap legjobbjának válasszák.

Fleavék így már biztosan ott lesznek a rájátszásban, ahol már az allStars, SC e-sports, BLUEJAYS várja majd őket. A csoportkör nagyja azonban még hátra van, addig folytatódhat a BP5 felkészülése.

Ahogy a selejtezőt és a csoportkörös magyar meccseket, úgy a rájátszás mérkőzéseit is élőben követhetitek majd a Magyar E-sport TV csapatával, akár az esport1tv, akár az esport3tv csatornákon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!