LoL: Új csapatot talált a

LoL: Új csapatot talált a "counter jungle feltalálója", a 29 éves orosz legenda

Idén tölti be 30. életévét, de még mindig lehet rá számítani, ha egy tapasztalt dzsungelesre van szükség.

Az orosz League of Legends aranykorát a Moscow Five és a Gambit Gaming csapatai fémjelezték, még az elmúlt évtized első felében. A veterán LoL e-sportot kedvelők bizonyára emlékeznek a Darien, Diamondprox, Alex Ich, Genja, GoSu Pepper ötösre, amely a második hivatalos világbajnokság elődöntőjéig menetelt még 2012-ben. Ebből a legendás ötösből már mindenki visszavonult a profi karriertől, kivéve a junglert, aki most ismét megmutathatja, hogy 29 évesen is képes tartani a lépést az ERL legnagyobb tehetségeivel.

Diamondprox -> Bifrost

A "counter jungle feltalálója" néven, valamint az off-meta választások egyik királyaként szoktak hivatkozni a valaha volt legeredményesebb orosz erdészre. Diamondprox már 2012-ben, azaz 10 évvel ezelőtt sikert sikerre halmozott, azonban sosem játszott még abban a régióban, ahova a pletykák szerint tart. Az NCL jelenleg a brit, valamint az észak-európai League of Legends csapatokat tömöríti egy ligába. Ennek a bajnokságnak az egyik legnagyobb meglepetése volt a Bifrost, amely egészen a tavaszi EU Masters negyeddöntőjéig menetelt. Végül az AGO ROGUE ellen nem jött ki a lépés, ami azonnali változtatásokat eredményezett. Cboi és DuaLL elhagyta a "norvég hajót", előbbi helyére jelenthetik be hamarosan Diamondproxot.

Egyelőre még a hivatalos bejelentés nem történt meg, ezért nem lehet 100%-ra kijelenteni (csak kb. 99%-ra, mivel a forrás az Upcomer), hogy az orosz legenda tényleg az NLC 2022 Summer bajnokságában harcolhat hamarosan.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: UoL Facebook

Kövess Minket!



Szerinted a Bifrost kijut a nyári EU Mastersre Diamondproxszal?

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.