LoL: Egyedi recallt kaphatnak a legbecsületesebb játékosok

LoL: Egyedi recallt kaphatnak a legbecsületesebb játékosok

A különleges hazateleportálás animáció már nem csak a challengerek kiváltsága lesz. 

A Riot igyekszik javítani a közösségén, és arra ösztönözni a játékosokat, hogy tiszteletteljesebben bánjanak egymással. Például ne lépjenek ki a mérkőzésekből, és ne szidják egymást a chaten. Ennek érdekében vezette be a kitüntetési rendszert, aminek ha eléred az egyes szintjeit, különböző jutalmakat kaphatsz.

De itt nem állt meg a Riot, szeretné, ha a legmagasabb, ötödik kitüntetési szint még hangsúlyosabb és még vonzóbb lenne a játékosok számára, ennek érdekében pedig, ha elérjük, jutalmul kapunk  „Honor 5 tokent" a szezon végén, amit a Szürke Warwick és Középkori Twitch skinekre, valamint ezek chromáira költhetünk.

Legutóbb pedig bejelentették, hogy különleges, recall animációval is készülnek azok számára, akik elérik a Honor 5-t. Erről az egyik VFX artist, Kristy Doan Twitteren meg is osztott egy rövid videót.

Az új animáció a kéket leváltva narancsárgás, „borostyán és arany" árnyalatú, a hős lábánál egy honor 5-s koszorúval. Hasonló vizuális elem látható a champ feje felett lebegve.

Ezen felül dolgozik a Riot egy „exkluzív" hőskinézeten is, amit a szezon végén az ötödik kitüntetési szintet elérő játékosok kapnak meg jutalomként. Arról még nincs információ, hogy miként fog kinézni a skin, vagy melyik hősre érkezik. Egyedül annyi a biztos: ahhoz, hogy megszerezd rendesen kell viselkedni, és a legtisztességesebb és legbecsületesebb játékosok egyikévé kell vállnod! 

El szoktad érni a legmagasabb kitüntetési szintet?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik kitüntetési szintet érted el a 11. szezon végén?

  • 5 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 11 %
  • 5 %
  • 79 %