Hirdetés

LoL: Közzétette a Riot a pontos értékeket a 12.10 patch nagy változtatásáról

Minden hős kap változtatást!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Valorant East: United

Vegatables vs. Auristralis

Esport1 Podcast

Mi lesz veled FIFA?

Hirdetés

Ismét eljön a tankok kora? Ezt még nem tudjuk biztosan, az viszont valószínű, hogy teljesen a feje tetejére áll a meta a 12.10-es patch érkezésével majd május 25-én. Érkezik majd ugyanis  a nagy update, ami meglehetősen szokatlan a szezon kellős közepén. 

A League of Legends fejlesztői szeretnék azt elérni, hogy a karakterek szívósabbak legyenek, vagyis ne lehessen őket felrobbantani olyan egyszerűen. Jelenleg úgy gondolja a játékegyensúlyért felelős csapat, hogy a legjobb módja a megfelelő szívósság elérésének, hogy megnövelik az alap életerőket, a szintenkénti HP-t, a szintenkénti armort és magic resistet. Ezzel párhuzamosan nerfelik a sustaint (túlélőképességet), valamint erősítik a Baron Nashort, a tornyokat, valamint megnövelik a mana visszatöltését

Ezekhez érkeztek meg most az értékek, és a Riot közzé tette, mi is fog pontosan változni. A hősöknek 70-nel nő az alap életereje, és további 14-gyel nő majd szintenként. Szintén szintenként több páncélt (1,2) és több varázsellenállást (0,8) kapnak, ezáltal sokkal nehezebb lesz őket one-shotolni.

Ezzel párhuzamosan a gyógyítás körülbelül 10-28 százalékkal csökken, míg a pajzsok 10 százalékkal lesznek gyengébbek.  Hasonlóképpen, a páncél- törés és varázstörés öt-tíz százalékkal csökken a tárgyakon és a hősök kitjein keresztül.

Végül a tornyok és a Baron Nashor több sebzést fognak okozni, hogy ellensúlyozzák a megnövekedett ellenállást, és ne legyen könnyebb tankolni őket, és dive-olni.

Mivel ez óriási változás, nagy káoszt hozhat magával, ezért a Riot folyamatosan figyelemmel kíséri majd az eseményeket, hogy kik szorulnak buffolásra és nerfelésre, és micropatchek, valamint hotfixek segítségével próbálják majd meg az egyensúlyt fenntartani.

Ti várjátok már? Mit gondoltok a változtatásokról?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Örülsz a változtatásoknak?

 • 8 %
 • 72 %
 • 21 %
Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Detrix 1 hónapja
  A mana regenről nem találok semmit sem a bejegyzésben, de ha tényleg növelik az jót fog tenni a magenek.
  0 0 Válasz
  • RaavenTheRed 1 hónapja Detrix
   A Healing nerf nem igazán tetszik viszont. Az Aatroxhoz hasonló champek eléggé meg fogják érezni. A Lethalityt sem ártana lejjebb nyomni mert egy kis Resist és armour buff nem túl sok protekciót fog adni ellene.
   0 1 Válasz
 • PalFeed 1 hónapja
  Omg
  0 0 Válasz
 • afuhi 1 hónapja
  valaki pls magyarázatot már, lehet én vagyok ********* hogy nem értem, de mégis szintenként +14hp hogy a rákba tankosít? az max szinten összesen kb +300hp miközben jóni, dianka meg a kb minden is 8milliót demidzsel
  0 0 Válasz
  • Detrix 1 hónapja afuhi
   Nyugi, ez még csak az eleje a dolognak, ha nagyon nincs kedved várni próbáld ki a PBE (teszt) szerveren, de ne aggódj nem te vagy az egyetlen aki ennyitől még mindig sötétben tapogatózik, később még jönnek részletek.
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés