Új csapatokkal kibővülve tér vissza a WePlay Academy League

Hosszú szünet után folytatódik a WePlay akadémiáknak szánt ligája, amihez ezúttal csatlakoznak az OG, a 00Nation, az Apeks és a Godsent fiatalokból álló csapatai is.

Visszatér a WePlay Academy League májustól júniusig a képernyőkre, ráadásul négy új szervezettel kibővülve: az OG Academy, a 00Prospects, az Apeks Rebels és a Godsent Academy is elindítja saját tehetségeit a versenyen, ami olyan játékosoknak indította be a karrierjét a világ legjobbjai között, mint m0NESY vagy torzsi. A magyar AWP-s kétszer is megnyerte a bajnokságot, a MOUZ NXT pedig eddig mindhárom szezonban bajnok lett.

A WePlay versenye az immáron tizennégyre duzzadt indulószám miatt két, hétcsapatos körmérkőzéses online csoportkörrel indul. Innen a legjobbak rögtön a rájátszásba, az utolsókat leszámítva mindenki más egy egyenesági-kieséses szakaszba kerül, ahonnan még további két csapat jut tovább. A hatcsapatos playoffban pedig szokás szerint vigaszági-kieséses rendszerben dől el, kié a legjobb akadémia. A csoportkör május 24-én indul, a szezon vége június 26-án lesz. Várhatóan minden szakaszt online tartanak, mert a WePlay nem tudja a kijevi stúdióját használni. Az akadémiáknak szánt ligában 100 000 dolláros összdíjazás lesz.

Borítókép: WePlay

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!