Ilyen nincs és mégis lesz – randiszimulátoros kiegészítőt kap a Dead by Daylight

Ilyen nincs és mégis lesz – randiszimulátoros kiegészítőt kap a Dead by Daylight

A napokban volt a játék megjelenésének 6. évfordulója, ennek alkalmából fedték fel terveiket a fejlesztők.

2016. június 14-én jelent meg a Behaviour Interactive népszerű kooperatív túlélőhorror-játéka, a Dead by Daylight, az asszimetrikus csapatfelosztás sokakat vonzott be: 2021 végéig 36 millió példányt értékesítettek a játékból.

2022. június 14-én, a játék megjelenésének 6. évfordulója alkalmából a fejlesztőgárda tartott is egy élő adást, amelyben több jövőbeli tervükről is lerántották a leplet. A legtöbb újdonság csak ősszel, vagy télen érkezik meg, de összességében így sem kell sokat várnunk: a Roots of Dead című Chapter DLC június 7-én jelenik meg, amely egy új killert, Dredge-et, illetve egy új Survivort, Haddie Kaur-t hozza magával. A legnagyobb meglepetés viszont egyben a legbizarrabb és a legváratlanabb is volt, amelyet a játék killerei ihlettek: érkezik ugyanis egy spin-off kiegészítő, a Hooked on You, amelyben ezen gyilkosokkal kell majd randevúznunk.

A játékba négy killer kerül be a Dead by Daylightból: a Trapper, a Huntress, a Wraith és a Spirit, akik a jól ismert, sötétebb pályákat maguk mögött hagyva ezúttal a strandon lesznek megtalálhatók, céljuk meg nem a túlélők levadászása lesz, hanem az igaz szerelem megtalálása. A játékosnak lesz a feladata, hogy megismerkedjen a killerek valamelyikével – persze azért érdemes óvatosnak lenni velük, hiszen mégiscsak killerekről beszélünk.

A játék pontos megjelenési dátumot nem kapott, annyit tudunk csak, hogy valamikor idén nyáron érkezik meg, PC-n pedig Steamen lesz majd elérhető.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál játszani a Dead by Daylight-tal?