LoL: Újabb LEC-játékos igazolhat Észak-Amerikába

LoL: Újabb LEC-játékos igazolhat Észak-Amerikába

Karrierje során először próbál szerencsét az Egyesült Államokban az egyik legjobb Solo Queue játékos.

Viszonylag kevés olyan profi League of Legends játékos mondhatja el magáról, hogy játszott az LEC-ben és az LCS-ben is. Még kevesebben vannak, akik mindkét régióban bajnoki címet ünnepelhettek. Perkz, Zven és BrokenBlade triójához szeretne csatlakozni LIDER, a Misfits Gaming és a Team Vitality egykori középső ösvényese.

LIDER -> Golden Guardians, Stixxay -> Golden Guardians

Nem lehet azt állítani, hogy LIDER eltékozolta volna a tehetségét, de az átütő sikerek valahogy elkerülték a norvég srácot. Hiába rendelkezik nagyon különleges hősbázissal (Yasuo, Irelia, Zed, Ryze és a többi AD-s assassin), volt már az EUW szerver királya, egyszerűen a legmagasabb szinten nem tudja hozni azt a teljesítményt, amire a csapatának szüksége lenne. A Team Vitalityvel 2021 nyarán bejutott ugyan a rájátszásba, be a Fnatic megállította őket. Legnagyobb sikerét 2019 tavaszán érte el, amikor megnyerte az EU Masterst a Misfits Premierrel. Meg is szavazták neki még ugyanebben az évben a bizalmat a nagy csapatban, azonban hiába illett összességében jobban az ötösbe, mint Febiven, az alapszakaszban megszerzett 9. hely mutatja, hogy zavar volt az erőben. Hamarosan a Golden Guardians cseréjeként találkozhattok majd vele, az akadémiacsapat kezdő mideseként pallérozódhat az LCS-ben.

LIDER szerződtetése egyelőre még pletyka, azonban a GG készült egy hivatalos bejelentéssel. a tavasszal még edzői szerepkört betöltő Stixxay bekerült ismét a kezdőbe, mint ADC. A 25 éves veterán legnagyobb sikereit még 2016-ban a CLG-vel érte el. Hat évvel ezelőtt megnyerték az NA LCS tavaszi szezonját, majd egészen az MSI döntőjéig meneteltek, ahol Fakerék állították meg őket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted LIDER bekerül a Golden Guardians kezdőjébe már a nyáron?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.