Szerezd be az exkluzív tartalomgyártó csomagokat

Szerezd be az exkluzív tartalomgyártó csomagokat

Először érhetőek el a tartalomgyártói csomagok, amelyek megvásárlásával kedvenc streameredet támogathatod.

Május 18-a és június 2-a között beszerezheted kedvenc európai tartalomgyártóid World of Tanks csomagját. A vásárlásból a streamerek is részesednek, ami idáig elképzelhetetlennek tűnt. A tartalomgyártók között olyan nagy nevek is felbukkannak, mint QuickyBaby, DezGamez, NewMultiShow, Skill4ltu, Orzanel, marty_vole, Dakillzor, Mailand és Pamboum.

Egyelőre még semmi különleges tankot nem tartalmaznak ezek a csomagok, így a TS-5, a Somua SM, a Patriot és a Lansen C kerültek be, amik egyrészről nem kifejezetten erős harckocsik, másrészről a Patriot ingyenesen is megszerezhető a toborzó programból és a Kötvény Boltból kötvényért. Ugyanakkor ez valóban egy egyedülálló lehetőség, így keressétek bátran a csomagokat a Premium Shopban.

Te tervezed, hogy támogatod valamelyik streamert? Szavazz lentebb és írd meg hozzászólásban, hogy melyik csomagra esett a választásod, amennyiben az igenre szavaztál!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te támogatod valamelyik WoT-os tartalomgyártót csomagvásárlással?

  • 0 %
  • 100 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.