Hirdetés

Saját videójátékot dobna piacra a 100 Thieves!

A rejtélyes kódnevű játék a szervezet első saját programja lenne.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Valorant East: United

Vegatables vs. Auristralis

Esport1 Podcast

Mi lesz veled FIFA?

Hirdetés

Egy YouTube-videóban beszélt Nadeshot és John Robinson arról, hogy a 100 Thieves észak-amerikai e-sport szervezet egy saját videójáték fejlesztésén dolgozik. A program a Project X kódnevet kapta, amiről nem tudni, hogy ez a végleges címe is lesz majd, vagy csak a fejlesztés idejére használják.

Hogy miről fog szólni a játék? Arról már nem tudni semmit, és a két férfi még arról is viccelődött, hogy az is előfordulhat, hogy ők se tudnak semmit, de az is, hogy igen, de nem árulhatják el. A játék fejlesztése mindenesetre nagyon korai szakaszban jár, és a 100 Thieves profi játékosai, illetve tartalomgyártói segítségével fog elkészülni. A projektet ráadásul Pete Hawley is segíteni fogja vezető menedzserként: Hawley a múltban olyan játékokon is dolgozott, mint a Burnout Paradise, a LittleBigPlanet, vagy épp a Killzone.

Nem tiszta jelenleg, hogy milyen műfajú játékról van szó. Nadeshot viszont rajong az olyan programokért, mint a VALORANT, vagy a Call of Duty, így egy belső nézetes lövöldözős játékra tippelni talán nem nagy kockázat – mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy végül mit is fog piacra dobni a 100 Thieves.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés