Új részletek derültek ki a CoD: Warzone 2-ről és a Modern Warfare 2-ről

Új részletek derültek ki a CoD: Warzone 2-ről és a Modern Warfare 2-ről

Ha igazak az adatszivárogtató értesülései, akkor már most sok mindent tudhattunk meg a játékokról.

Idén február közepén jelentette be az Activision, hogy készül a Call of Duty: Warzone 2, valamint a Modern Warfare 2. Azóta sokat nem tudhattunk meg egyik programról sem hivatalos forrásokból, így pletykákra kényszerülünk hagyatkozni. Ha pedig a legújabb értesülések megfelelnek a valóságnak, úgy igen sok mindent tudhattunk meg a játékokról.

A hírekről pedig az eset többségében jól értesült Tom Henderson számolt be. Egészen pontosan először egy NerosCinema felhasználónevű YouTube-csatornán osztottak meg információkat, Tom Henderson azonban kiemelte ezek közül azokat a részeket, melyeket saját maga is meg tudott erősíteni, egymástól független források segítségével.

A Warzone 2-ben nem csak új, hanem az eddig ismert pályák is vissza fognak térni. Az újak közül kiemelte Highrise-t, de összesen 18 helyszín várható összességében. A legtöbbről egyelőre csak a nevét tudjuk, vagy a forrásai nem akarták (vagy tudták) megerősíteni.

Várható egy játékmód, Strongholds néven is. Ezek egészen pontosan különböző pontjai lesznek a pályának, melyek azon teljes területén bárhol lehetnek, és egy kis extrát ad hozzá a játékmenethez. Körülbelül 25-30 kerül majd elhelyezésre ezekből, valamint különböző szintjeik (tier) is lesznek. A pontokat az AI fogja majd megvédeni, a játékosnak pedig különböző feladatokat kell majd teljesíteni, hogy a felszereléshez hozzáférjen. Nem minden pályán várhatóak ilyen pontok azonban, a városi pályákon például lehet, hogy egy sem lesz elhelyezve.

Végezetül pedig a DMZ-ről is esett némi szó. Ez egy olyan játékmód, amelyben a játékosoknak más játékosok, illetve az AI ellen kell küzdenie, hogy feladatokat teljesítsen és közben jobb felszerelésre tegyen szert. Az értesülései szerint ez a DMZ és a Warzone 2 ugyanazon pályákat fogja használni, így a konkrét játékmenet lesz majd más. Ez a DMZ pedig már évek óta fejlesztés alatt áll, a pályát pedig úgy tervezték meg, hogy mind ezt a módot, mind pedig a Warzone 2-t is szem előtt tartották.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!