Hirdetés

A Twitch streamerek ezentúl külön jelvénnyel tüntethetik ki hangulatjelek alkotóit

Az újításnak hála a művészek több figyelmet kaphatnak munkáik után. 

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Valorant East: United

Vegatables vs. Auristralis

Esport1 Podcast

Mi lesz veled FIFA?

Hirdetés

A Twitch kultúrájának szerves részét képezik az Emote-ok, amik nemcsak a mondandónknak adnak kontextust, de érzelmeinket is kifejezik és a streamen történtekre is reagálhatunk velük, így elismerve vagy kritizálva a tartalomgyártót. Az elmúlt jó pár év során hatalmas változáson mentek keresztül a hangulatjelek, a (h)ős időkben még csak egy maroknyi reakcióképből válogathattunk, mint a Kappa, PogChamp vagy a gachiGASM, platform fejlődésével azonban már temérdek újdonság jelent meg, így a régi klasszikusok a háttérbe szorultak. 

A legtöbb partner egyébként saját Emote-okat használ, azonban a Twitch hosszú évek után felismerte, hogy az alkotók nem kapnak elég figyelmet és elismerést a jelenlegi rendszer szerint, ezért nemrég egy új funkciót vezettek be. A streamerek mostantól külön jelvénnyel tüntethetik ki a hangulatjelek gyártóit, ráadásul megjelölhetik őket a műveken, feltüntetve elérhetőségüket és felhasználóinevüket.  

Érdekesség, hogy a funkció lehetővé teszi a művészek számára, hogy visszautasítsák a megjelölést és a kitűzőt is, így mindenki annyi figyelmet kaphat, amennyit szeretne. Valószínűleg ezzel a lehetőséggel kevesen fognak élni, mivel az újítás remek lehetőség az alkotók számára, hogy népszerűsítsék szolgáltatásaikat. Jó látni, hogy a platform igyekszik odafigyelni az apró részletekre is és reméljük, nem állnak meg itt a rendszer és a felhasználói felület finomításával kapcsolatban. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés