LoL: Két újonccal erősíthet nyárra a Team BDS

LoL: Két újonccal erősíthet nyárra a Team BDS

Egyelőre még a hivatalos bejelentés nem történt meg, de a források szerint alapjaiban változhat meg a Team BDS csapata az LEC nyári szezonjára.

Sötét lóként hivatkoztak a szakértők a Team BDS együttesére a 2022-es LEC tavaszi alapszakasza előtt. Az újonc végül csalódást keltő teljesítménnyel az utolsó előtti helyen végzett a tabellán, egyedül az Astralist tudta maga mögé utasítani. Az Upcomer forrásai szerint nem is kezdi meg ugyanazzal a következő szezont az együttes, két új játékos érkezhet a svájci szervezet első számú csapatába.

Adam és LIMIT -> LFL, Erdote és Agresivoo -> LEC

Mivel kifejezetten jól teljesített a francia ligában a Team BDS Academy, ezért logikus döntésnek tűnik, hogy Erdote és Agresivoo megkapja a vezetőség bizalmát. Mindkét idéző jelentős tapasztalattal rendelkezik ERL-szinten, ahol komoly sikereket értek el az elmúlt években. A 22 éves lengyel támogató a Vodafone Giantsnél töltött időszak alatt nyert spanyol bajnoki címet, valamint egy Iberian Cupot is. Agresivoo (aki egyébként szintén lengyel és szintén 22 éves) a lengyel ligában ünnepelhetett első helyezést, valamint tagja volt annak a Misftis Premiernek, amelyik elverte tavaly az LFL Finalsben a friss EU Masters bajnokát, a Karmine Corpot.

Adam és LIMIT a Team BDS Academyben folytathatja karrierjét, ami bár egyértelmű visszalépés, ettől függetlenül egy kihívásokban gazdag környezetet jelent számukra. Az LEC után messze legerősebb ligában mutathatják meg, hogy nem véletlen töltöttek el több szezont a legrangosabb európai sorozatban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: Upcomer

Kövess Minket!



Szerinted a Team BDS bejut az LEC 2022-es nyári rájátszásába?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.