Hirdetés

MSI 2022: Elkapta a koronavírust az egyik legnevesebb caster

Minden bizonnyal kihagyja a Rumble Stage-t.

Hirdetés

Sajnálatos hírek láttak napvilágot a 2022-es Mid-Season Invitational Rumble Stage kezdete előtt.

A népszerű LEC caster, Andrew „Vedius" Day Twitteren bejelentette, hogy pozitív lett a COVID-19 tesztje, ami miatt valószínűleg nem fog tudni közvetíteni egy mérkőzést sem az MSI Rumble Stage alatt. A Rumble Stage május 20., péntektől május 24-ig tart, remélhetőleg ezalatt meggyógyul, és visszatér az esemény következő szakaszára.

Az angol casting csapat az elmúlt hetekben a berlini LEC stúdióban dolgozott, ami valószínűleg megkönnyítette az utazást a legtöbb európai tag számára. Vediusnak azonban most karanténba kell majd vonulnia, miközben reméli, hogy enyhék maradnak a tünetei.

Vedius azonban nem az egyetlen tagja az angol nyelvű közvetítőcsapatnak, aki hiáyozni fog az eseményről. Az LCS-s Clayton „CaptainFlowers" Raines és az LEC-s Marc Robert „Caedrel" Lamont például mindketten személyes okokra hivatkozva miatt mondtak le a verseny közvetítéséről, míg Eefje „Sjokz" Depoortere inkább a 2022-es PGL CS:GO Major házigazdája lesz Antwerpenben.

Mindenképpen érdemes ennek ellenére követni a versenyt, ugyanis nagy izgalmakra van kilátás, összecsap egymással a G2 Esports, a Royal Never Give Up, a T1 és az Evil Geniuses is az MSI során!

Az eddig megszokottakhoz hasonlóan az összes mérkőzést élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, sőt megtaláljátok a streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Hirdetés

Szereted, ahogy Vedius közvetíti a meccseket?

  • 67 %
  • 11 %
  • 22 %
Hirdetés