18

Elmúltál már 18 éves?


/
Pályát sem veszített az Illés Akadémia Spirit – TMP CS:GO Masters selejtező

Pályát sem veszített az Illés Akadémia Spirit – TMP CS:GO Masters selejtező

A zárt selejtező után megvan a TippmixPro CS:GO Masters végleges mezőnye: a PTE PEAC és az Illés Akadémia Spirit jutottak be a csoportkörbe.

A hétvégén lezajlott a TippmixPro CS:GO Masters zárt selejtezője, ahonnan az Illés Akadémia Spirit és a PTE PEAC jutottak tovább az alapszakaszba. A két csapat a május 9-től induló csoportkörben a Békéscsabai E-sport Egyesület, a Budapest Five, a Team Plague, az iPon Esport, az ONYX és a Lenovo Legion Honvéd ellen bizonyíthatja rátermettségét a Bo5-ös összecsapásokban.

Az Illés Akadémia Spirit 16:8-as győzelemmel kezdte a zárt selejtezőt a KnockOutStars ellen Infernon, majd a felső ági elődöntőben a később ugyancsak továbbjutó helyre érő PTE PEAC csapatát verték meg két pálya alatt (Overpass 16:8, Inferno 16:11) Bo3-ban. A veretlenségi szériát folytatva a felső ági döntőben is remekelt az IAS, a DEAC-ot szoros meccsen, de ismét két pályán (Overpass 16:14, Dust2 16:13) győzték le a továbbjutáshoz.

A PTE PEAC útja a TippmixPro CS:GO Mastersre a MIX ellen indult, akiket meggyőző 16:8-as eredménnyel löktek az alsó ágra. Ezután – mint már írtuk is – az Illés Akadémia Spirit kifogott rajtuk, de a leesés után a 7UP (16:7, 16:3), a GoasHax (16:10, 16:9) és a DEAC (Mirage 16:6, Inferno 16:11) is két-két pálya alatt kikapott tőlük, így az alsó ági döntős győzelmet követően indulási jogot szereztek a ligában.

TippmixPro CS:GO Masters csoportköre május 9-én indul vigaszágas-kieséses rendszerben, Bo5 mérkőzésekkel. A nyolc induló két négyfős csoportra lesz bontva és egészen június 10-ig minden hétfőn és csütörtökön küzdenek majd a rájátszásba jutásért, ahol mintegy 3 800 000 Forintot nyerhetnek meg a helyezettek az alábbi elosztásban:

1. helyezett: 2.000.000 Forint
2. helyezett: 1.000.000 Forint
3. helyezett: 500.000 Forint
4. helyezett: 300.000 Forint

2022-ben visszatér a Magyar E-sport Szövetség és az Esport1 szervezésében a TippmixPro CS:GO Masters, Magyarország első felelős ligarendszerű Counter-Strike: Global Offensive tornája. A bajnokságban kizárólag jogi személyiséggel rendelkező csapatok és csak 18 éven felüli versenyzők vehetnek részt. Az összecsapások tisztaságáért a HUNESZ független versenybírói és a legbiztonságosabb ESEA-szerverek felelnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!