Korábbi Hearthstone-fejlesztők által készül egy új kártyajáték: íme a Marvel Snap

Korábbi Hearthstone-fejlesztők által készül egy új kártyajáték: íme a Marvel Snap

A játékmenetbe is bepillanthatunk egy rövid időre.

Újabb játékkal bővül a Marvel-univerzum, a Second Dinner stúdiója ugyanis bemutatta a Marvel Snap című kártyajátékát, amely az ígéretek alapján az „eddigi leggyorsabb játékmenetet fogja kínálni".

A bejelentő videó alapján egy mérkőzés mindössze 3 percig tartana, illetve nem kell megvárni, amíg az ellenfél lép, a két játékos akár egyszerre is letehetné lapjait. A játékmenet – szintén a bejelentés alapján – úgy tűnik, hogy három terület valamelyikére kell tenni a kártyát, hogy az a tiéd lehessen, a mérkőzést pedig az nyeri meg, aki legalább kettőt birtokol. A tétet növeli, hogy a játékosok tudnák „snapelni" is ellenfelüket, ami ilyen „aki mer, az nyer" alapú mozdulatnak tűnik.

A játékot fejlesztő Second Dinnert 2018-ban alapította több fejlesztő, akik régebben a Hearthstone-on is dolgoztak, a legismertebb név közöttük a játék egyik rendezője, Ben Brode. A Second Dinner azóta partnerségre jutott a Marvel Entertainmenttel, illetve a kiadó Nuverse-szel is, a Marvel Snap pedig az első saját játékuk lenne.

Marvel Snap ingyenesen lesz játszhat mobiltelefonon és PC-n is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hogy tetszik videó alapján a játék?